Se og slett oversettelsesloggen din

Du kan finne og fjerne gamle oversettelser med Google Oversetter-appen eller i en nettleser, for eksempel Chrome eller Firefox.

Merk: Hvis du bruker Oversetter i en mobilnettleser – for eksempel Chrome – deles ikke loggen derfra med Oversetter-appen.

Se tidligere oversettelser

1. Åpne Google Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Du ser loggen din nederst på startskjermen. For å se en oversettelse, trykk på en frase.

Tips: Finn ut hvordan du lagrer oversettelser i en uttrykksliste, sånn at du kan finne dem igjen senere.

Slett tidligere resultater

1. Åpne Google Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Finn loggen din nederst på startskjermen. For å fjerne et ord eller en frase, sveip ordet eller frasen mot venstre eller høyre.

Tøm loggen

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen Meny og så Innstillinger Innstillinger.
  3. Trykk på Tøm loggen og så Ja.