Uw vertaalgeschiedenis bekijken en verwijderen

U kunt oude vertalingen vinden en verwijderen via de Google Translate-app of in een browser zoals Chrome of Firefox.

Opmerking: Als u Google Translate gebruikt in uw mobiele browser, zoals Chrome, wordt die geschiedenis niet gedeeld met de Translate-app.

Eerdere vertalingen bekijken

1. Open de Google Translate-app Translate-app op uw iPhone of iPad.
  2. Tik op een zin om de vertaling uit te vouwen.

Tip: Als u vertalingen later wilt kunnen terugvinden, bekijkt u hoe u ze opslaat in een taalgids.

Eerdere resultaten verwijderen

1. Open de Google Translate-app Translate-app op uw iPhone of iPad.
  2. Ga naar uw geschiedenis onderaan het startscherm. Als u een woord of zin wilt verwijderen, veegt u het betreffende item naar links of rechts.

Geschiedenis wissen

1. Open de Google Translate-app Translate-app op uw iPhone of iPad.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Instellingen Instellingen en dan Vertaalgeschiedenis wissen.
  3. Tik op OK.