Uw vertaalgeschiedenis bekijken en verwijderen

U kunt oude vertalingen vinden en verwijderen via de Google Translate-app of in een browser zoals Chrome of Firefox.

Opmerking: Als je Google Translate gebruikt in je mobiele browser, zoals Chrome, wordt die geschiedenis niet gedeeld met de Translate-app.

Eerdere vertalingen bekijken

1. Open de Translate-app Translate-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Je geschiedenis wordt onderaan het startscherm weergegeven. Tik op een zin om de vertaling te bekijken.

Tip: Als je vertalingen later wilt kunnen terugvinden, bekijk je hoe je ze opslaat in Opgeslagen.

Eerdere resultaten verwijderen

1. Open de Translate-app Translate-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar uw geschiedenis onderaan het startscherm. Als u een woord of zin wilt verwijderen, veegt u het betreffende item naar links of rechts.

Geschiedenis wissen

1. Open de Translate-app Translate-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Tik op Geschiedenis wissen en dan Ja.