Översätta en tvåspråkig konversation

1. Öppna Översätt-appen Translate på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Välj språken för din konversation längst ned.
  3. Tryck på Konversation längst ned.
    • Mikrofonen registrerar automatiskt när ett språk slutar talas och det andra börjar talas.
  4. Tryck på valfri del av texten för att höra en översättning.
  5. Du pausar eller återupptar översättningen genom att trycka på Tala Speak.
  6. Du avslutar översättningen genom att trycka på Tillbaka Tillbaka högst upp.

Automatisk språkidentifiering

Som standard identifieras språket som talas automatiskt. Gör så här för att inaktivera automatisk identifiering och aktivera manuell identifiering:

1. Tryck på Automatisk språkidentifiering .
  2. Tryck på mikrofonen under varje språk innan du talar.

Läget Face-to-face

I läget Face-to-face kan varje talare se transkriptionen och översättningen för sitt språk på ena halvan av skärmen.

1. Visa översättningen i läget Face-to-face genom att trycka på Face-to-face .
  2. Pausa eller återuppta översättningen genom att trycka på Tala Speak.
  3. Avsluta läget Face-to-face genom att trycka på Stäng Stäng X.

Automatisk uppspelning

När Automatisk uppspelning är aktiverat läser appen automatiskt upp översättningar när en talare pausar.

1. Tryck på Inställningar högst upp i appen Översätt.
  2. Aktivera eller inaktivera Automatisk uppspelning.

Tips! Justera textstorleken genom att trycka på Inställningar . Sedan använder du skjutreglaget.