Oversett tospråklige samtaler

1. Åpne Oversetter-appen Translate på Android-enheten din.
  2. Nederst velger du språkene for samtalen.
  3. Trykk på Samtale nederst.
    • Mikrofonen registrerer automatisk når ett språk stopper og det andre språket starter.
  4. For å høre en oversettelse, trykk på en hvilken som helst del av teksten.
  5. For å sette oversettelsen på pause eller gjenoppta den, trykk på snakkeikonet Speak .
  6. For å avslutte oversettelsen, trykk på Tilbake Tilbake øverst.

Automatisk språkgjenkjenning

Som standard registreres talespråket automatisk. Slik slår du av automatisk registrering og aktiverer manuell registrering:

1. Trykk på Automatisk språkgjenkjenning .
  2. Trykk på mikrofonene under et av språkene før du snakker.

Ansikt-til-ansikt-modus

I ansikt til ansikt-modus kan hver person som snakker, se transkripsjonen og oversettelsen av hvert av sine egne språk på hver halvdel av skjermen.

1. For å se oversettelser i ansikt til ansikt-modus, trykk på Ansikt til ansikt .
  2. For å sette oversettelsen på pause eller gjenoppta den, trykk på snakkeikonet Speak.
  3. For å gå ut av ansikt-til-ansikt-modus, trykk på Lukk Lukk X.

Automatisk avspilling

Når automatisk avspilling er slått på, leser appen automatisk oversettelser når en person som snakker, tar en pause.

1. Øverst i Oversetter-appen trykker du på Innstillinger
  2. Slå Automatisk avspilling av eller på.

Tips: For å justere tekststørrelsen, trykk på Innstillinger . Bruk deretter glidebryteren.