Oversett en tospråklig samtale

Med Oversetter-appen kan du oversette nesten i sanntid mens noen snakker et annet språk. Du kan for eksempel oversette forelesninger eller foredrag. Du kan også bruke Pixel Buds til å få oversettelser i sanntid.

Trinn 1: Start oversettelsen

1. Åpne Oversetter-appen Translate.
  2. Øverst til venstre og øverst til høyre:
    • Trykk på språkene som vises.
    • Trykk på språkene du og den andre personen snakker på.
  3. Trykk på Samtale Conversation.
  4. Si noe.

Trinn 2: Snakk og oversett

• For å oversette noe som er sagt på et av språkene, til det andre språket, trykk på Auto Auto.
  • For å begynne eller slutte å oversette ett språk, trykk på snakkeikonet Speak.
  • For å høre oversettelsene på nytt, trykk på det øverste tekstfeltet.

Trinn 3: Fullfør oversettelsen

For å slutte å oversette, trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.

Språk

Disse språkene kan du ha samtaler på:
  • Afrikaans
  • Arabisk
  • Katalansk
  • Kinesisk
  • Kroatisk
  • Tsjekkisk
  • Dansk
  • Nederlandsk
  • Engelsk
  • Finsk
  • Fransk
  • Tysk
  • Gresk
  • Hindi
  • Ungarsk
  • Islandsk
  • Indonesisk
  • Italiensk
  • Japansk
  • Koreansk
  • Norsk
  • Polsk
  • Portugisisk
  • Rumensk
  • Russisk
  • Serbisk
  • Slovakisk
  • Spansk
  • Svensk
  • Thai
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk