Oversett tospråklige samtaler

På enkelte språk kan du oversette begge sidene av en samtale via Google Oversetter-appen. Du kan også bruke Pixel Buds til å få oversettelser i sanntid.

Trinn 1: Start oversettelsen

1. Åpne Oversetter-appen Translate på Android-enheten din.
  2. Velg språkene dine. Nederst til venstre og nederst til høyre:
    • Trykk på språkene som vises.
    • Trykk på språkene du og den andre personen snakker på.
  3. Trykk på Samtale .

Trinn 2: Snakk og oversett

• Slik oversetter du noe som er sagt på et av språkene, til det andre språket: Trykk på Auto .
  • For å begynne eller slutte å oversette ett språk, trykk på snakkeikonet Speak.
  • For å høre oversettelsene på nytt, trykk på det øverste tekstfeltet.
  • Slik fortsetter du samtalen: Trykk på Auto .

Trinn 3: Fullfør oversettelsen

For å slutte å oversette, trykk på Tilbake Tilbake øverst til venstre.