Oversæt en tosproget samtale

På nogle sprog kan du oversætte begge veje i en samtale mellem to sprog.

Trin 1: Start oversættelsen

1. Åbn appen Oversæt Translate.
  2. Tryk på navnene på sprogene nederst på skærmen for at ændre dem.
    • Tip! Sproget til venstre skal stemme overens med den person, der taler først.
  3. Tryk på Samtale .
  4. Sig noget.

Trin 2: Tal og oversæt

Du kan foretage bestemte handlinger, når du oversætter en tosproget samtale.

• Skift et af sprogene: Tryk på det sprog, du vil ændre og derefter vælg det ønskede sprog.
  • Oversæt alt, der siges på det ene sprog, til det andet sprog: Tryk på Automatisk registrering Automatisk.
  • Stop eller start oversættelsen på ét sprog: Tryk på enten venstre eller højre indtalingsknap Speak.
  • Hør en oversættelse igen: Tryk på oversættelsens tekstfelt eller på Lyt Lyt.
  • Rediger, hvad du har sagt: Tryk på tekstfeltet. Opdater derefter teksten.
    • Teksten oversættes automatisk igen.
  • Få en kort introduktion til funktionen: Tryk på Vejledning øverst på siden.
  • Fortsæt din samtale: Tryk på Automatisk registrering Automatisk.

Trin 3: Afslut oversættelsen

Tryk på Tilbage Tilbage øverst på skærmen for at afslutte samtalen.

Relaterede ressourcer