Last ned språk for bruk uten nett

Du kan laste ned språk på enheten din. På den måten kan du oversette disse språkene uten internettilkobling.

Når du har lastet ned språk, kan det hende du kan oversette dem ved å se på tekst gjennom kameralinsen på enheten. Se språk som fungerer med kameraoversettelse.

Velg og last ned språk

1. Koble til Wi-Fi før du laster ned språk.
  2. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  3. Nederst velger du språket du vil laste ned.
  4. Trykk på Last ned ved siden av språket.
    • Hvis du ikke finner språket du ser etter, kan du ikke laste ned dette språket.
    • Hvis du blir bedt om å laste ned språkfilen, trykker du på Last ned.

Tips: I Oversetter-appen vises de lagrede språkene dine som Lastet ned .

Last ned språk uten Wi-Fi

Språkfilene er små, så når du ikke er koblet til Wi-Fi, kan du laste dem ned via mobildata. Hvis du ikke bruker Wi-Fi, kan det påvirke belastningene fra mobiloperatøren din.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen  etterfulgt av Innstillinger Settings etterfulgt av Databruk.
  3. Trykk på Nedlastede språk.
    • Hvis du alltid vil bekrefte før du laster ned uten Wi-Fi, trykk på Spør før nedlasting.
    • Hvis du alltid vil bruke mobildata når du ikke kan bruke Wi-Fi, trykk på Bruk Wi-Fi eller mobilnettverk.

Oppdater eller fjern språk

1. Koble til Wi-Fi.
  2. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på Android-enheten din.
  3. Trykk på menyen  etterfulgt av Nedlastede språk .
  4. Du ser en liste over tilgjengelige språk.
    • For å oppgradere et språk til en språkpakke av høyere kvalitet, trykk på Oppgrader ved siden av språket.
    • For å oppdatere et språk på enheten, trykk på Oppdater ved siden av språket.
    • For å slette et språk fra enheten, trykk på Fjern . Trykk på Fjern når du blir spurt om du vil fjerne den nedlastede pakken.