Last ned språk for bruk uten nett

Du kan laste ned språk på enheten din. På den måten kan du oversette disse språkene uten Internett-tilkobling.

Etter at du har lastet ned språk, kan du oversette dem ved å se på tekst gjennom kameralinsen på enheten. Se språk som fungerer med kameraoversettelser.

Velg og last ned språk

1. Kontrollér at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  3. Trykk på språket øverst på en av sidene på skjermen.
  4. Trykk på Last ned Last ned ved siden av språket du vil laste ned. Hvis du ikke finner språket du ser etter, kan du ikke laste ned dette språket.
  5. Trykk på Last ned hvis du blir bedt om å laste ned språkfilen.

Du ser Lastet ned Downloaded ved siden av språkene du har lagret på enheten.

Last ned språk uten Wi-Fi

Du kan be Oversetter-appen om å laste ned språk uten Wi-Fi. Språkfilene er små, men nedlasting uten Wi-Fi kan påvirke hvor mye mobiloperatøren din belaster deg.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Trykk på menyen Meny.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger.
  4. Trykk på Databruk.
  5. Trykk på Last ned oversettelsesfiler for bruk uten nett.
    • Hvis du alltid vil bli spurt før du laster ned noe uten Wi-Fi-tilkobling, trykker du på Spør før nedlasting.
    • Hvis du alltid vil laste ned med mobildata når du ikke kan bruke Wi-Fi, trykker du på Bruk Wi-Fi eller mobilnettverk.

Oppdater eller fjern språk

1. Kontrollér at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  3. Trykk på menyen Meny og så Oversettelse uten nett.
  4. Du ser en liste over tilgjengelige språk.
    • For å oppgradere et språk til en språkpakke av høyere kvalitet, trykk på Oppgrader ved siden av språket.
    • For å oppdatere et språk på enheten, trykk på Oppdater ved siden av språket.
    • For å slette et språk fra enheten, trykk på Fjern Fjern den nedlastede pakken. Trykk på Fjern når du blir spurt om du vil fjerne pakken uten nett.