Last ned språk for bruk uten nett

Du kan laste ned språk på enheten din. På den måten kan du oversette disse språkene uten Internett-tilkobling.

Etter at du har lastet ned språk på enheten, kan du oversette dem ved bruk av kameraet. Se språk som fungerer med kameraoversettelser.

For å unngå trege nedlastinger eller ekstra kostnader for databruk anbefaler vi at du bare laster ned språk når du er koblet til Wi-Fi.

Velg og last ned språk

1. Kontrollér at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  3. Trykk på språket øverst på en av sidene av skjermen.
  4. Trykk på Last ned ved siden av språket du vil laste ned. Hvis du ikke finner språket du ser etter, kan du ikke laste ned dette språket.
  5. Trykk på Last ned når du blir bedt om å laste ned språkfilen.

Du ser Lastet ned Downloaded ved siden av alle språk du har lagret på enheten.

Oppdater eller fjern språk

1. Kontrollér at du er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  3. Trykk på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Oversettelse uten nett.
  4. Du ser en liste over språkene på enheten.
    • For å oppgradere et språk til en språkpakke av høyere kvalitet, trykk på Oppgrader under språket.
    • For å oppdatere et språk på enheten, trykk på Oppdater under språket.
    • For å slette et språk fra enheten, trykk på Fjern Fjern den nedlastede pakken. Trykk på OK når du blir spurt om du vil fjerne pakken uten nett.