Download sprog til brug offline

Du kan downloade sprog til din enhed. På den måde kan du oversætte dem, selvom du ikke har internetforbindelse.

Når du har downloadet et sprog, kan du muligvis oversætte det ved at kigge på det gennem kameralinsen på din enhed. Se sprog, der fungerer sammen med øjeblikkelig kameraoversættelse.

Vælg og download sprog

1. Sørg for, at du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt.
  3. Tryk på sproget øverst i en af siderne på skærmen.
  4. Tryk på Download Download ud for det sprog, du vil downloade. Hvis downloadikonet ikke vises, kan sproget ikke downloades.
  5. Tryk på Download, når du bliver spurgt, om du vil downloade sprogfilen.

Ikonet Downloadet Downloaded vises ud for hvert af de sprog, der er gemt på din enhed.

Download sprog uden brug af Wi-Fi

Du kan bede Oversæt om at downloade sprog uden Wi-Fi-forbindelse. Sprogfiler er små, men det kan koste ekstra at downloade uden Wi-Fi-forbindelse.

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt.
  2. Tryk på menuen Menu.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger.
  4. Tryk på Dataforbrug.
  5. Tryk på Download filer til offlineoversættelse.
    • Tryk på Spørg før download, hvis du altid vil spørges, inden der downloades uden Wi-Fi-forbindelse.
    • Tryk Brug Wi-Fi eller mobilnetværk, hvis du altid vil bruge mobildata, når du ikke har Wi-Fi-forbindelse.

Opdater eller fjern sprog

1. Sørg for, at du har forbindelse til et Wi-Fi-netværk.
  2. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt.
  3. Tryk på menuen Menu og derefter Offlineoversættelse.
  4. Der vises nu en liste over tilgængelige sprog.
    • Tryk på Opgrader ud for et sprog for at opgradere det til en sprogpakke af højere kvalitet.
    • Tryk på Opdater ud for et sprog for at opdatere det på din enhed.
    • Tryk på Fjern Fjern den downloadede pakke for at slette et sprog fra enheden. Tryk på Fjern, når du bliver spurgt, om du vil fjerne offlinepakken.