Download sprog til brug offline

Du kan downloade sprog til din enhed. På den måde kan du oversætte til de pågældende sprog, selvom du ikke har internetforbindelse.

Når du har downloadet et sprog, kan du muligvis oversætte det ved at kigge på det gennem kameralinsen på din enhed. Se sprog, der fungerer sammen med øjeblikkelig kameraoversættelse.

Vælg og download sprog

1. Opret forbindelse til Wi-Fi, før du downloader sprog.
  2. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt.
  3. Vælg det sprog, du vil downloade, nederst på skærmen.
  4. Tryk på Download ud for det pågældende sprog.
    • Hvis downloadikonet ikke vises, kan sproget ikke downloades.
    • Hvis du bliver spurgt, om du vil downloade sprogfilen, skal du trykke på Download.

Tip! I appen Oversæt vises dine gemte sprog med statussen Downloadet .

Download sprog uden brug af Wi-Fi

Da sprogfiler er små, kan du downloade dem via mobildata, når du ikke har Wi-Fi-forbindelse. Hvis du ikke bruger Wi-Fi, kan dit mobilselskabs opkræve gebyrer.

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen  og så Indstillinger Settings og så Dataforbrug.
  3. Tryk på Downloadede sprog.
    • Hvis du altid vil bekræfte handlingen, før du downloader uden Wi-Fi: Tryk på Spørg før download.
    • Hvis du altid vil bruge mobildata, når du ikke har Wi-Fi-forbindelse: Tryk på Brug Wi-Fi eller mobilnetværk.

Opdater eller fjern sprog

1. Opret Wi-Fi-forbindelse.
  2. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  3. Tryk på menuen og så Downloadede sprog .
  4. Du får vist en liste over tilgængelige sprog.
    • Hvis du vil opgradere et sprog til en sprogpakke af højere kvalitet: Tryk på Opgrader ud for det pågældende sprog.
    • Hvis du vil opdatere et sprog på din enhed: Tryk på Opdater ud for det pågældende sprog.
    • Hvis du vil slette et sprog fra din enhed: Tryk på Fjern . Tryk på Fjern, når du bliver spurgt, om du vil fjerne den downloadede pakke.