Baixar idiomes per fer-los servir sense connexió

Podeu baixar idiomes al dispositiu. D'aquesta manera, podeu traduir-los encara que no tingueu connexió a Internet.

Un cop hàgiu baixat un idioma, el podreu traduir enfocant-lo amb l'objectiu de la càmera del dispositiu. Consulteu en quins idiomes funciona la traducció instantània amb la càmera.

Triar i baixar idiomes

1. Abans de baixar els idiomes, connecteu-vos a una xarxa Wi‑Fi.
  2. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  3. A la part inferior, seleccioneu l'idioma que vulgueu baixar.
  4. Al costat de l'idioma, toqueu Baixa .
    • Si la icona no hi figura, vol dir que l'idioma no es pot baixar.
    • Si se us demana que baixeu el fitxer d'idioma, toqueu Baixa.

Consell: a l'aplicació Traductor, els idiomes desats es mostren com a Baixat .

Baixar idiomes sense Wi‑Fi

Com que els fitxers d'idioma són petits, si no teniu connexió a una xarxa Wi‑Fi, podeu baixar-los amb dades mòbils. Si no feu servir una xarxa Wi‑Fi, és possible que això afecti els càrrecs del vostre operador de telefonia mòbil.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Toqueu Menú i després Configuració Settings i després Ús de dades.
  3. Toqueu Idiomes baixats.
    • Per confirmar sempre abans de baixar contingut sense connexió Wi‑Fi, toqueu Pregunta abans de baixar.
    • Per utilitzar sempre les dades mòbils quan no pugueu utilitzar cap xarxa Wi‑Fi, toqueu Utilitza Wi‑Fi o la xarxa mòbil.

Actualitzar o suprimir idiomes

1. Connecteu-vos a una xarxa Wi‑Fi.
  2. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  3. Toqueu Menú i després Idiomes baixats .
  4. Obtindreu una llista dels idiomes disponibles.
    • Per actualitzar un idioma a un paquet de més qualitat, toqueu Actualitza al costat de l'idioma en qüestió.
    • Per actualitzar un idioma al dispositiu, toqueu Actualitza al costat de l'idioma en qüestió.
    • Per suprimir un idioma del dispositiu, toqueu Suprimeix. Quan se us demani si voleu suprimir el paquet baixat, toqueu Suprimeix.