Talen downloaden voor offline gebruik

U kunt talen downloaden naar uw apparaat. Zo kunt u er ook zonder internetverbinding uit vertalen.

Nadat u een taal naar uw apparaat heeft gedownload, kunt u mogelijk uit die taal vertalen met de camera. Bekijk welke talen werken met instant cameravertalingen.

Download talen alleen als er een wifi-verbinding beschikbaar is. Zo voorkomt u langzame downloads of extra datakosten.

Talen kiezen en downloaden

1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
  2. Open de Translate-app Translate-app.
  3. Tik aan een van beide kanten van het scherm bovenaan op de taal.
  4. Tik op Downloaden naast de taal die u wilt downloaden. Als deze optie niet wordt weergegeven, kan de taal niet worden gedownload.
  5. Tik op Downloaden wanneer u wordt gevraagd het taalbestand te downloaden.

Naast elke taal die op uw apparaat is opgeslagen, staat Gedownload Downloaded.

Talen updaten of verwijderen

1. Zorg ervoor dat u verbinding heeft met een wifi-netwerk.
  2. Open de Translate-app Translate-app.
  3. Tik op Instellingen Instellingen en dan Offline vertaling.
  4. Er wordt een lijst weergegeven met de talen op uw apparaat.
    • Als u een taal wilt upgraden naar een groter taalpakket van hogere kwaliteit, tikt u onder de taal op Upgraden.
    • Als u een taal op uw apparaat wilt updaten, tikt u onder de taal op Updaten.
    • Als u een taal van uw apparaat wilt verwijderen, tikt u op Verwijderen Het gedownloade pakket verwijderen. Tik op OK wanneer u wordt gevraagd of u het offline pakket wilt verwijderen.