Översätta med handskrift eller det virtuella tangentbordet

Du kan skriva tecken eller fraser för hand och få dem översatta med appen Översätt. Detta är praktiskt om du vill översätta text med bokstäver eller symboler som inte finns på tangentbordet.

1. Öppna appen Översätt Translate.
  2. Tryck på språket du vill översätta från längst ned.
  3. Tryck på språket du vill översätta till längst ned.
  4. Tryck på Handskrift handwriting icon.
    • Om knappen inte visas går det inte att översätta handskrift på det aktuella språket.
  5. Skriv ett tecken, ett ord eller en fras i rutan Skriv här.
    • När du är klar visas de tecken som mest liknar det du skrev.
    • Tryck på blanksteg om du vill lägga in mellanrum.
    • Tryck på backsteg Backsteg om du vill radera tecken.
  6. När du är klar trycker du på Översätt Translate.

Tips! Om du behöver skriva tecknen långsammare trycker du på Inställningar Inställningar. Inaktivera sedan inställningen Automatisk infogning.