Översätta med handskrift eller det virtuella tangentbordet

Med hjälp av Google Översätts virtuella tangentbord kan du skriva eller rita bokstäver eller symboler som inte finns på tangentbordet.

1. Besök Google Översätt.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil vid Identifiera språk.
  3. Klicka på språket som du vill översätta från. Varje språk har olika tangentbord.
  4. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil längst ned till vänster i den vita textrutan.
  5. Klicka på det tangentbord som du vill använda. Tangentbordet eller ritytan visas under den vita textrutan.
  6. Använd tangentbordet för att skriva eller rita det du vill översätta.

Obs! Om du vill dölja tangentbordet klickar du på Stäng Stäng.