Oversett med håndskrift eller virtuelt tastatur

Du kan tegne ord eller setninger og se oversettelsen av dem med Oversetter-appen. Dette er nyttig hvis tastaturet ditt ikke har bokstavene eller symbolene du vil oversette.

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst til venstre trykker du på nedoverpilen Nedoverpil og så språket du vil oversette fra.
  3. Øverst til høyre trykker du på nedoverpilen Nedoverpil og så språket du vil oversette til.
  4. Øverst til høyre trykker du på Håndskrift Håndskrift.
    • Hvis knappen er nedtonet, fungerer ikke håndskrift for det aktuelle språket.
  5. Tegn en bokstav, et ord eller en setning under «Skriv her». Når du er ferdig med å tegne, viser Oversetter resultatet med best samsvar.
    • For å legge til mellomrom mellom oppføringer, trykk på mellomromstasten Mellomrom.
    • For å slette bokstaver, trykk på tilbaketasten Tilbaketast.
    • For å angre skriving, trykk på Angre Angre.
  6. Trykk på Oversett Translate når du er ferdig.

Merk: For å endre størrelse på tekstboksen for håndskrift, trykk og hold inne dra-ikonet Dra. Dra deretter ikonet opp eller ned på skjermen.