Oversett med håndskrift eller virtuelt tastatur

Du kan skrive eller tegne bokstaver eller symboler som ikke er tilgjengelige på tastaturet ditt, med det virtuelle tastaturet i Google Oversetter.

1. Gå til Google Oversetter.
  2. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil ved siden av «Gjenkjenn språk».
  3. Klikk på språket du vil oversette fra. Hvert språk har forskjellige tastaturer.
  4. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil nederst til venstre i den hvite tekstboksen.
  5. Klikk på tastaturet du vil bruke. Tastaturet eller tegneområdet vises under den hvite tekstboksen.
  6. Bruk tastaturet til å skrive eller tegne det du vil oversette.

Merk: For å skjule tastaturet, klikk på Lukk Lukk.