Käsinkirjoituksella tai virtuaalinäppäimistöllä kääntäminen

Kääntäjä-sovelluksella voit kääntää piirtämiäsi kirjaimia tai lauseita. Tämä on käytännöllistä silloin, kun näppäimistössä ei ole kirjaimia tai merkkejä, jotka haluat kääntää.

1. Avaa Kääntäjä-sovellus Translate.
  2. Valitse alareunasta kieli, josta käännetään.
  3. Valitse alareunasta kieli, jolle käännetään.
  4. Valitse Käsinkirjoitus handwriting icon.
    • Jos painiketta ei näy, käsinkirjoitus ei voi kääntää kyseistä kieltä.
  5. Piirrä merkki, sana tai lause kenttään, jossa lukee Kirjoita tähän.
    • Kun lopetat piirtämisen, Kääntäjä näyttää piirtämääsi parhaiten vastaavan käännöksen.
    • Lisää välejä välilyönnillä.
    • Poista kirjaimia askelpalauttimella Askelpalautin.
  6. Kun olet valmis, valitse Käännä Translate.

Vinkki: Jos haluat kirjoittaa merkkejä hitaammin, valitse Asetukset Asetukset. Laita sitten Automaattinen lisäys ‐asetus pois päältä.