Traduir amb l'escriptura a mà o amb el teclat virtual

Podeu escriure lletres o frases amb el dit i obtenir-ne la traducció amb l'aplicació Traductor. Això és útil si el teclat no utilitza les lletres o els símbols que voleu traduir.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Trieu els idiomes d'origen i de traducció.
    • De: a la part inferior esquerra, seleccioneu l'idioma.
    • A: a la part inferior dreta, seleccioneu un idioma.
  3. Toqueu el quadre de text.
  4. A la part superior dreta, toqueu la icona d'escriptura a mà .
    • Si el botó es mostra ombrejat, encara no es pot traduir aquest idioma amb l'escriptura a mà.
    • Per tornar al teclat quan l'opció de configuració d'escriptura a mà està activada, toqueu Teclat a la barra superior.
  5. A sota de la instrucció "Escriu aquí", escriviu a mà un caràcter, una paraula o una frase. Quan deixeu d'escriure, el Traductor mostrarà la coincidència més propera.
    • Per afegir espais entre les entrades, toqueu la tecla d'espai Espai.
    • Per suprimir lletres, toqueu la tecla de retrocés Retrocés.
    • Per esborrar el que hàgiu escrit, toqueu Desfés Undo.
  6. Quan hàgiu acabat, toqueu Tradueix Translate.