Traduir amb l'escriptura a mà o amb el teclat virtual

Podeu dibuixar lletres o frases i obtenir-ne la traducció amb l'aplicació Traductor. Això és útil si el teclat no utilitza les lletres o els símbols que voleu traduir.

1. Obriu l'aplicació Traductor Translate.
  2. A la part inferior, toqueu l'idioma del qual vulgueu traduir.
  3. A la part inferior, toqueu l'idioma al qual vulgueu traduir el text.
  4. Toqueu Escriptura a mà handwriting icon.
    • Si el botó no es mostra, l'escriptura a mà no pot traduir aquest idioma.
  5. Al quadre amb el missatge "Escriviu aquí", dibuixeu un caràcter, una paraula o una frase.
    • Quan deixeu d'escriure, el Traductor mostrarà la coincidència més propera.
    • Toqueu Espai per afegir espais entre les entrades.
    • Toqueu la tecla de retrocés Retrocés per suprimir lletres.
  6. Quan hàgiu acabat, toqueu Tradueix Translate.

Consell: si heu d'escriure caràcters més lentament, toqueu Configuració Configuració. A continuació, desactiveu l'opció de configuració Inserció automàtica.