Traduir amb l'escriptura a mà o amb el teclat virtual

Gràcies al teclat virtual del Traductor de Google, podreu escriure o dibuixar lletres i símbols que el vostre teclat no tingui.

1. Aneu al Traductor de Google.
  2. Al costat de l'opció "Detecta l'idioma", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Feu clic a l'idioma des del qual vulgueu traduir. Cada idioma té teclats diferents.
  4. A la part inferior esquerra del quadre de text blanc, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Feu clic al teclat que vulgueu fer servir. El teclat o l'àrea de dibuix es mostra a sota del quadre de text blanc.
  6. Feu servir el teclat per escriure o dibuixar el text que vulgueu traduir.

Nota: per amagar el teclat, feu clic a Tanca Close.