Страницата што ја баравте не е достапна на вашиот јазик во моментов. Може да изберете друг јазик од долниот дел на страницата или веднаш да ја преведете која било веб-страница на саканиот јазик користејќи ја вградената функција за преведување на Google Chrome.

Translate by speech

You can translate spoken words and phrases if your device has a microphone. In some languages, you'll hear the translation spoken aloud.

Translate by speech

 1. Open the Translate app Translate app.
 2. At the top, select the languages to translate between.
 3. Tap Speak Speak.
  • If this button is grayed out, the spoken language can't be translated.
 4. After it says "Speak now," say what you want to translate.

Tip: Learn how to translate a bilingual conversation.

Change your speech settings

 1. Open the Translate app Translate app.
 2. Tap Menu Menu and then Settings.
 3. Pick a setting. For example:
  • To automatically speak translated text, tap Speech input. Then, turn on "Speak output."
  • To translate offensive words, tap Speech input. Then, turn off "Block offensive words."
  • To choose from available dialects, tap Region. Then, select the language and dialect.
  • To choose gender tone, tap Tone. Then, select male or female.
   • This feature is only available for some languages. 

Change your audio pace

 1. Open the Translate app Translate app.
 2. Tap Menu Menu and then Settings and then Speed.
 3. Select Normal, Slow, or Slower.
Was this helpful?
How can we improve it?
Пребарување
Избриши пребарување
Затворете го пребарувањето
Апликации на Google
Главно мени
Search Help Center
true
73122
false