Oversæt via indtaling

Hvis din enhed har en mikrofon, kan du oversætte indtalte ord og sætninger. På nogle sprog kan du få læst oversættelsen højt.

Vigtigt! Hvis du bruger en skærmlæser med lydfeedback, anbefaler vi, at du bruger høretelefoner, da skærmlæserens stemme kan forstyrre den transskriberede tale.

Oversæt via indtaling

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Vælg de sprog, du vil oversætte til og fra.
    • Fra: Vælg et sprog nederst til venstre.
    • Til: Vælg det sprog, der skal oversættes til, nederst til højre.
  3. Tryk på Indtal Speak.
    • Hvis knappen er deaktiveret, kan det talte sprog ikke oversættes.
  4. Når appen har sagt "Tal nu", skal du sige det, du vil oversætte.

Tip! Se, hvordan du oversætter en tosproget samtale.

Rediger dine taleindstillinger

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen og så Indstillinger Settings.
  3. Vælg en indstilling. Eksempel:
    • Sådan får du automatisk læst oversat tekst højt: Tryk på Indtaling. Aktivér derefter Oplæsning.
    • Sådan oversætter du stødende ord: Tryk på Indtaling. Deaktiver derefter Bloker stødende ord.
    • Sådan vælger du mellem forskellige dialekter: Tryk på Område. Vælg derefter det relevante sprog og den relevante dialekt.
    • Sådan vælger du, hvilket køn stemmen skal have: Tryk på Tone. Vælg derefter mand eller kvinde.
      • Denne funktion er kun tilgængelig for nogle sprog.

Skift lydhastighed

1. Åbn appen Oversæt Appen Oversæt.
  2. Tryk på menuen  og derefter Indstillinger Settings og derefter Hastighed.
  3. Vælg Normal, Langsom eller Langsommere.

Relaterede ressourcer