Traduir amb la veu

Si el vostre dispositiu té micròfon, podeu traduir paraules i frases enunciades. En alguns idiomes, també podeu escoltar la traducció en veu alta.

Important: si utilitzeu un lector de pantalla audible, us recomanem que feu servir auriculars, ja que la veu del lector de pantalla pot interferir amb la parla que es transcriu.

Traduir per entrada de veu

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Trieu els idiomes d'origen i de traducció.
    • De: a la part inferior esquerra, seleccioneu l'idioma.
    • A: a la part inferior dreta, seleccioneu l'idioma de la traducció.
  3. Toqueu Parla Speak.
    • Si aquest botó està desactivat, l'idioma parlat no es pot traduir.
  4. Quan digui "Parla ara", digueu el que vulgueu traduir.

Consell: obteniu informació sobre com podeu traduir una conversa bilingüe.

Canviar la configuració de veu

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Toqueu Menú i després Configuració Settings.
  3. Trieu una opció de configuració. Per exemple:
    • Per llegir automàticament el text traduït, toqueu Entrada de veu A continuació, activeu Sortida de parla.
    • Per traduir paraules ofensives, toqueu Entrada de veu A continuació, desactiveu l'opció Bloqueja les paraules ofensives.
    • Per triar un dels dialectes disponibles, toqueu Regió i seleccioneu l'idioma i el dialecte.
    • Per triar el sexe de la veu, toqueu To i seleccioneu home o dona.
      • Aquesta funció només està disponible per a alguns idiomes.

Canviar el ritme de l'àudio

1. Obriu l'aplicació Traductor Aplicació Traductor.
  2. Toqueu Menú i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Velocitat.
  3. Seleccioneu Normal, Lenta o Més lenta.