Taleoversettelse

Hvis enheten din har mikrofon, kan du oversette ord og setninger. På enkelte språk kan du høre en opplesing av oversettelsen.

Viktig: Hvis du bruker en hørbar skjermleser, anbefaler vi at du bruker hodetelefoner, siden stemmen til skjermleseren kan forstyrre talen som transkriberes.

Taleoversettelse

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Nederst velger du språkene du vil oversette til og fra.
  3. Trykk på diktering Speak
    • Hvis knappen er nedtonet, betyr det at språket som snakkes, ikke kan oversettes.
  4. Når du hører tonen, sier du det du vil oversette.

Tips: Finn ut hvordan du oversetter tospråklige samtaler.

Endre taleinnstillingene dine

Blokkér støtende ord

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst trykker du på profilikonetog så Innstillinger etterfulgt av. Taleinndata.
  3. Slå på Blokkér støtende ord.

Bytt region/dialekt

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst trykker du på Profilikon og så Innstillinger  etterfulgt av Taleregion.
  3. Trykk på språket du vil bytte.
  4. Trykk på regionen som er tilknyttet dialekten du vil bruke.
Tips: Taledialekter er bare tilgjengelige på enkelte språk.

Endre lydhastigheten

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen.
  2. Øverst trykker du på profilikonet og så Innstillinger Innstillinger og så Uttalehastighet.
  3. Velg Normal, Treg eller Tregere.