Dokumenttien ja verkkosivustojen kääntäminen

Joillakin laitteilla on mahdollista kääntää verkkosivustoja ja dokumentteja.

Verkkosivustojen kääntäminen

Tärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla alueilla.

1. Siirry selaimella Google Kääntäjään.
  2. Valitse yläreunasta Verkkosivustot.
  3. Suosittelemme valitsemaan alkuperäiseksi kieleksi "Tunnista kieli".
  4. Lisää URL-osoite Verkkosivusto-kohtaan.
  5. Valitse Siirry Translate.

Sivustojen alkuperäisten ja käännettyjen versioiden välillä siirtyminen

Kun avaat käännetyn verkkosivuston, voit siirtyä alkuperäisen ja käännetyn version välillä.

Keskisuurilla ja suurilla näytöillä:

• Vaihtoehto 1: Valitse vasemmasta yläreunasta kielivälilehti.
  • Vaihtoehto 2: Avaa valikko valitsemalla alanuoli Alanuoli oikeasta yläkulmasta. Valitse Käännös tai Alkuperäinen.

Pienillä näytöillä:

• Vaihtoehto 1: Valitse vasemmasta yläreunasta kielivälilehti.
  • Vaihtoehto 2: Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää. Vaihda alkuperäisen ja käännetyn version välillä klikkaamalla avatussa valikossa Näytä alkuperäinen sivu ‐valitsinta .

Käännetyn verkkosivuston kielen vaihtaminen

Voit vaihtaa avaamasi käännetyn verkkosivuston kieltä.

1. Tarkista, että olet käännetyllä verkkosivustolla.
  2. Valitse yläreunasta käännöskielen välilehdeltä alanuoli Alanuoli.
Vinkki: Jos verkkosivuston alkuperäinen kieli on mielestäsi määritetty väärin, klikkaa alkuperäisen kielen välilehteä ja sitten alanuoli Alanuoli.

Verkkosivujen käännöswidget

Jos edustat oppilaitosta, julkishallintoa, yleishyödyllistä yhteisöä tai ei-kaupallista verkkosivustoa, voit ehkä käyttää Google Kääntäjän verkkosivujen kääntäjän pikakomentoa. Työkalu kääntää verkkosisältöä yli sadalle kielelle. Rekisteröidy käyttämään verkkosivujen kääntäjän pikakomentoa tällä lomakkeella.

Dokumenttien kääntäminen

Voit kääntää korkeintaan 10 Mt:n kokoisia .docx-, .pdf-, .pptx- ja .xlsx-dokumentteja. PDF-tiedostoissa voi olla enintään 300 sivua. Jos haluat kääntää enemmän tai suurempia dokumentteja, lue lisää Cloud Translation APIsta.

Tärkeää: Dokumenttien käännöksiä ei tällä hetkellä tueta pienillä näytöillä tai mobiililaitteilla.
  1. Siirry selaimella Google Kääntäjään.
  2. Valitse yläreunasta Dokumentit.
  3. Valitse käännöksen kielipari.
    • Valitse verkkosivuston alkuperäinen kieli automaattisesti klikkaamalla Tunnista kieli.
  4. Valitse Selaa tietokonetta.
  5. Valitse käännettävä tiedosto.
  6. Valitse Katso käännös tai Lataa käännös.
    • Ilmaus muuttuu dokumenttimuodon mukaan.