Oversett dokumenter og nettsteder

Du kan oversette nettsteder og dokumenter på enkelte enheter.

Oversett nettsteder

Viktig: Denne funksjonen støttes ikke i alle regioner.

1. Gå til Google Oversetter i nettleseren.
  2. Øverst klikker du på Nettsteder.
  3. Vi anbefaler at du angir originalspråket til «Gjenkjenn språk».
  4. Skriv inn en nettadresse i «Nettsted»-feltet.
  5. Klikk på pilen Translate.

Bytt mellom originale og oversatte nettsteder

Når du åpner et oversatt nettsted, kan du bytte mellom den opprinnelige og den oversatte versjonen.

På mellomstore og store skjermer

• Alternativ 1: Klikk på språkfanene øverst til venstre.
  • Alternativ 2: Øverst til høyre klikker du på nedoverpilen Nedoverpil for å åpne rullegardinmenyen. Velg Oversettelse eller Original.

På små skjermer

• Alternativ 1: Klikk på språkfanene øverst til venstre.
  • Alternativ 2: Klikk på Mer Mer øverst til høyre. Ved siden av «Vis originalsiden» i den utvidede menyen klikker du på bryteren  for å bytte mellom det originale og det oversatte nettstedet.

Endre språket på et oversatt nettsted

Når du har åpnet et oversatt nettsted, kan du bytte språket for oversettelsen.

1. Sjekk at du er på det oversatte nettstedet.
  2. Øverst i fanen for oversettelsesspråket klikker du på nedoverpilen Nedoverpil.
Tips: Hvis du mener at originalspråket til nettstedet er feil, klikker du på fanen for originalspråk og så nedoverpilen Nedoverpil.

Nettstedsoversetter-modul

Hvis du er en akademisk institusjon, myndighet, ideell organisasjon eller et ikke-kommersielt nettsted, kan det hende du er kvalifisert for å registrere deg for Nettstedsoversetter-snarveien fra Google Oversetter. Dette verktøyet oversetter nettinnhold til over 100 forskjellige språk. For å få Nettstedsoversetter-snarveien må du registrere deg med skjemaet for nettstedsoversettelse.

Oversett dokumenter

Du kan oversette dokumenter som har en størrelse på opptil 10 MB og er i et av disse formatene: DOCX, PDF, PPTX eller XLSX. PDF-filer kan inneholde maks. 300 sider. For å oversette flere dokumenter eller større dokumenter, finn ut mer om Cloud Translate API.

Viktig: Oversettelse av dokumenter støttes foreløpig ikke på mindre skjermer eller mobilenheter.
  1. Gå til Google Oversetter i nettleseren.
  2. Klikk på Dokumenter øverst.
  3. Velg språkene du vil oversette til og fra.
    • For å angi originalspråket på nettstedet automatisk, klikk på Gjenkjenn språk.
  4. Klikk på Bla gjennom datamaskinen.
  5. Velg filen du vil oversette.
  6. Klikk på Se oversettelsen eller Last ned oversettelsen.
    • Denne frasen endres basert på dokumentformatet.