Oversæt dokumenter og websites

Du kan oversætte websites og dokumenter på nogle enheder.

Oversæt websites

Vigtigt! Denne funktion understøttes ikke i alle områder.

1. Gå til Google Oversæt i browseren.
  2. Klik på Websites øverst på skærmen.
  3. Vi anbefaler, at du indstiller kildesproget til "Registrer sprog".
  4. Angiv en webadresse i feltet "Website".
  5. Klik på pilen Translate.

Skift mellem oprindelige og oversatte websites

Når du åbner et oversat website, kan du skifte mellem den oprindelige version og den oversatte version.

På mellemstore og store skærme

• Valgmulighed 1: Klik på sprogfanerne øverst til venstre.
  • Valgmulighed 2: Klik på den nedadvendte pil Pil ned øverst til højre for at åbne rullemenuen. Vælg Oversættelse eller Original.

På små skærme

• Valgmulighed 1: Klik på sprogfanerne øverst til venstre.
  • Valgmulighed 2: Klik på Mere Mere øverst til højre. Klik på kontakten ud for "Vis oprindelig side" i den udvidede menu for at skifte mellem det oprindelige og det oversatte website.

Skift sprog på et oversat website

Når du har åbnet et oversat website, kan du ændre oversættelsessproget.

1. Tjek, at du er på det oversatte website.
  2. Klik på den nedadvendte pil Nedadvendt pil på fanen for oversættelsessproget øverst på skærmen.
Tip! Hvis du mener, at det oprindelige sprog på websitet er forkert, kan du klikke på fanen for det oprindelige sprog og derefter nedadvendt pil Nedadvendt pil.

Widgetten Websiteoversætter

Hvis du er en akademisk institution, en offentlig myndighed eller et almennyttigt eller ikke-kommercielt website, er du muligvis kvalificeret til at tilmelde dig Google Oversæt-genvejen Websiteoversætter. Dette værktøj oversætter webindhold til mere end 100 sprog. Tilmeld dig via formularen til oversættelse af websites for at få genvejen Websiteoversætter.

Oversæt dokumenter

Du kan oversætte dokumenter på op til 10 MB i følgende formater: .docx, .pdf, .pptx, .xlsx. PDF-filer må højst være på 300 sider. Hvis du vil oversætte flere dokumenter eller større dokumenter, kan du få flere oplysninger om Cloud Translation API.

Vigtigt! Oversættelse af dokumenter understøttes i øjeblikket ikke på små skærme eller mobilenheder.
  1. Gå til Google Oversæt i browseren.
  2. Klik på Dokumenter øverst på skærmen.
  3. Vælg de sprog, der skal oversættes til og fra.
    • Klik på Registrer sprog for automatisk at angive det oprindelige sprog på et website.
  4. Klik på Find en fil på din computer.
  5. Vælg den fil, du vil oversætte.
  6. Klik på Se oversættelse eller Download oversættelse.
    • Denne sætning ændres på baggrund af dit dokumentformat.