Nieuw in Google Translate: wijzigingen aan Bijdragen

Laatst geüpdatet: 31 maart 2024 - nieuw artikel gemaakt.

We hebben de functie Bijdragen voor Translate uitgezet.

Toen we Bijdragen voor het eerst lanceerden, gaven echte sprekers vaak nuttige vertaalsuggesties als Translate ernaast zat. Maar nu onze systemen zich hebben ontwikkeld en meer geleerd hebben, zien we aanzienlijke verbeteringen in Translate en kunnen we daarom verdergaan zonder de functie Bijdragen. Translate-gebruikers hebben nog steeds de optie om rechtstreeks in de Android- en iOS-app of via een desktop feedback te geven als ze van mening zijn dat de vertaling verbeterd kan worden.