Nyt i Google Oversæt: Ændringer af Gør Oversæt bedre

Senest opdateret: Den 31. marts 2024 – En ny artikel blev oprettet.

Vi har deaktiveret funktionen Gør Oversæt bedre i Oversæt.

Da Gør Oversæt bedre først blev lanceret, gav brugere ofte nyttige oversættelsesforslag via indtaling, når Oversæt ikke ramte helt rigtigt, men i takt med at vores systemer har udviklet sig og lært mere, har vi oplevet betydelige forbedringer af Oversæt. Vi vil derfor ikke tilbyde funktionen Gør Oversæt bedre fremover. Brugere af Oversæt kan fortsat give feedback direkte i Android- og iOS-appen samt på computeren, når de mener, at en oversættelse kan forbedres.

Relaterede ressourcer