Novetats del Traductor de Google: canvis a Contribueix

Darrera actualització: 31 de març de 2024. Creació d'un article nou.

Hem desactivat la funció Contribueix del Traductor.

Quan es va llançar Contribueix per primer cop, els usuaris sovint proporcionaven suggeriments de traducció útils quan el Traductor s'equivocava. Però a mesura que els nostres sistemes han evolucionat i après, hem observat millores significatives al Traductor i, per aquest motiu, hem decidit seguir endavant sense la funció Contribueix. Els usuaris del Traductor continuaran tenint l'opció d'enviar suggeriments directament a les aplicacions d'Android i d'iOS, així com des de l'ordinador, quan creguin que la traducció es pot millorar.