Brug Google Oversæt-widgetten

Du kan bruge Oversæt-widgetten til at finde Oversæt på din startskærm.

Tilføj widgetten

Vigtigt!

1. Hold fingeren nede på en tom plads på startskærmen.
    • Du kan også holde ikonet for Oversæt-appen nede.
  2. Tryk på Widgets Widgets.
  3. Rul for at finde Oversæt-widgetten.
  4. Hold widgetten nede.
  5. Flyt widgetten til det sted på skærmen, hvor den skal placeres. Løft derefter fingeren.

Juster widgettens størrelse

1. Hold Oversæt-widgetten nede på din startskærm.
  2. Når du har løftet fingeren, skal du trykke på prikkerne i hjørnet af widgetten og trække i dem.
  3. Tryk uden for widgetten.

Brug værktøjslinjen med smarte genveje

Vigtigt! Alle smarte genveje er ikke altid tilgængelige. Det afhænger af oversættelsessprogene.
  • Søgefelt: Du kan åbne Oversæt-appen hurtigt ved at trykke på indikatoren for oversættelsessprog.
  • Indtaling: Du kan indtale et ord eller en sætning direkte i tekstfeltet ved at trykke på Mikrofon .
  • Samtale: Du kan oversætte et ord eller en sætning fra ét sprog til et andet ved at trykke på Samtale .
  • Transskribering: Du kan oversætte og transskribere din samtale i realtid ved at trykke på Transskriber .
  • Word Lens: Du kan automatisk få oversat det, dit kamera peger på, ved at trykke på Kamera Kamera.
  • Oversættelse af indhold i udklipsholder: Du kan hurtigt få oversat et ord eller en sætning, du har kopieret, ved at trykke på Udklipsholder .

Gemte oversættelser og historik

Du kan finde dine gemte oversættelser ved at åbne en fane med en komplet historikvisning, gemme en oversættelse eller kopiere oversættelser til udklipsholderen.

Du kan finde tidligere oversættelser ved at trykke på titellinjen. Herfra kan du:

• Rulle: Rul op under "Historik" eller "Gemt" for at finde din historik og dine gemte oversættelser.
  • Åbne en fane: Tryk på pilen ud for "Historik" eller "Gemt" for at navigere mellem din historik og dine gemte oversættelser.
  • Kopiere: Tryk på Kopiér ud for oversættelsen for at kopiere den til udklipsholderen.
  • Gemme: Tryk på Gem ud for oversættelsen for at gemme den.
  • Indtale: Tryk på Indtal for at høre din oversatte sætning.
    • Når du trykker på oversættelsen, åbnes oplysningerne om oversættelsen i Oversæt-appen.
    • Denne funktion er ikke tilgængelig på alle sprog.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: