Prøv oversatt teksting i Google Meet

Med oversatt teksting kan du oversette engelsk tale til disse språkene:
  • fransk
  • tysk
  • portugisisk
  • spansk

Kvalifikasjonskrav

Krav for å kunne bruke oversatt teksting

Oversatt teksting er for tiden kun tilgjengelig for følgende Workspace-utgaver:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
Hvis Workspace-organisasjonene dine er registrerte for betatesting av oversatt teksting, kan du fortsette å teste flere språk og sende tilbakemeldinger. For å velge det bort bruker du dette skjemaet.

Slå på oversatt teksting

Viktig: Oversatt teksting er for øyeblikket tilgjengelig for Google Meet-møter med engelsk tale. For å bruke oversatt teksting må «Teksting» settes til engelsk, og «Oversatt teksting» må settes til et av de oversatte språkene.

1. Trykk på skjermen slik at samtalekontrollene vises.

2. Trykk på Mer Mer and then Vis teksting "". Da vises meldingen «Teksting starter» på skjermen.

3. Trykk på Mer Mer and then Innstillinger Innstillinger.

4. Under «Direkteteksting» trykker du på Oversettelsesspråk.

5. Velg språk:

• fransk
  • tysk
  • portugisisk
  • spansk

Et hakemerke vises ved siden av språket du har valgt.

6. For å gå tilbake til hovedskjermen trykker du på Gå tilbake and then Lukk .

Nå skal du se oversatt teksting på skjermen på språket du har valgt.