Bruk teksting og oversatt teksting i Google Meet

Du kan slå på teksting for å se undertekster når møtedeltakerne snakker. Tekstingen er bare slått på for deg.

Du kan bruke oversatt teksting for å oversette til og fra bestemte språk.

Slå teksting av eller på

Alle brukere kan bruke teksting på disse språkene
  • Arabisk (De forente arabiske emirater) (beta)
  • Arabisk (Egypt) (beta)
  • Arabisk (Levanten) (beta)
  • Arabisk (Maghreb) (beta)
  • Bengalsk (Bangladesh) (beta)
  • Bulgarsk (Bulgaria) (beta)
  • Kinesisk (mandarin, tradisjonell)
  • Kinesisk (forenklet)
  • Nederlandsk
  • Norsk
  • engelsk (Storbritannia)
  • Finsk
  • fransk
  • Fransk (Canada)
  • tysk
  • Gujarati (India) (beta)
  • Hebraisk
  • Hindi
  • Indonesisk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Xhosa (Sør-Afrika) (beta)
  • Italiensk
  • Japansk
  • Kannada (India) (beta)
  • Khmer (Kambodsja) (beta)
  • Njaruanda (Rwanda) (beta)
  • koreansk
  • Malayalam (India) (beta)
  • Marathi (India) (beta)
  • Nordsotho (Sør-Afrika) (beta)
  • Polsk
  • portugisisk
  • portugisisk (Brasil)
  • Rumensk
  • russisk
  • Sørsotho (Sør-Afrika) (beta)
  • spansk (Mexico)
  • spansk (Spania)
  • Svati (Sør-Afrika) (beta)
  • svensk (Sverige)
  • Thai
  • Venda (Sør-Afrika) (beta)
  • Tswana (Sør-Afrika) (beta)
  • Tyrkisk
  • Vietnamesisk
  • Thonga (Sør-Afrika) (beta)

1. Gå til Google Meet på en datamaskin.
  2. Bli med i et møte.
  3. Nederst klikker du på Slå på teksting "" eller Slå av teksting "".

Slå på oversatt teksting

Viktig: Oversatt teksting i Google Meet blir kun tilgjengelig for brukere med Duet AI for Google Workspace Enterprise i fremtiden. Vi varsler eksisterende Google Workspace-kunder minst 6 måneder før denne endringen trer i kraft.

Oversatt teksting er for tiden kun tilgjengelig for følgende Workspace-utgaver
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus
Du kan bruke oversatt teksting til å oversette engelsk til eller fra disse språkene
  • fransk
  • tysk
  • portugisisk
  • Spansk
Med oversatt teksting kan du oversette fra engelsk til disse språkene
  • Nederlandsk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Indonesisk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Japansk
  • Kinesisk (forenklet, mandarin)
  • svensk
  • Tyrkisk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Vietnamesisk (tilgjengelig i betaversjon)

Enkelte oversatte språk for teksting er bare tilgjengelige i Duet AI for Workspace Enterprise – et tillegg som gir kundene det beste fra generativ AI i Google Workspace.

Bruk Duet AI til å oversette teksting på disse språkene
  • Fransk til og fra alle ikke-engelske språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Tysk til og fra alle ikke-engelske språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Spansk til og fra alle ikke-engelske språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Portugisisk til og fra alle ikke-engelske språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Kinesisk (forenklet), mandarin til og fra alle språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Thai til og fra alle språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Italiensk til og fra alle språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Kinesisk (tradisjonell), mandarin til og fra alle språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Hindi til og fra alle språk (tilgjengelig i betaversjon)
  • Russisk til og fra alle språk (tilgjengelig i betaversjon)

Viktig: For å bygge inn teksting i klippet hvis du tar opp et møte, velger du Ta opp teksting.

1. Åpne Google Meet på en datamaskin.
  2. I møtet klikker du på Flere alternativer Mer og så Innstillinger Innstillinger og så Teksting "".
  3. Slå på teksting .
  4. Velg Møtespråk.
  5. Slå på Oversatt teksting .
  6. Velg språket du vil oversette til.