Bruk oversatt teksting i Google Meet

Du kan bruke oversatt teksting til å oversette engelsk til eller fra disse språkene:
  • fransk
  • tysk
  • portugisisk
  • spansk

Med oversatt teksting kan du oversette fra engelsk til disse språkene:

• japansk (tilgjengelig på datamaskiner og Android)
  • mandarin, forenklet (tilgjengelig på datamaskiner og Android)
  • svensk (tilgjengelig på datamaskiner og Android)

Kriterier

Krav for å kunne bruke oversatt teksting

Oversatt teksting er for tiden kun tilgjengelig for følgende Workspace-utgaver:

• Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus

Slå på oversatt teksting

1. På en Android-enhet kan du trykke på skjermen for å vise samtalekontroller mens du er i et møte.
  2. Trykk på Flere kontroller Mer and then Innstillinger Innstillinger.
  3. Slå på Direkteteksting .
  4. Velg språk for samtalen Teksting.
  5. Trykk på Lagre.
  6. Trykk på Oversettelsesspråk .
  7. Velg språket du vil oversette til.
  8. Trykk på Lagre.
  9. For å gå tilbake til hovedskjermen, trykk på Lukk .

Tips: Oversatt teksting vises på skjermen på språket du har valgt.