Prøv Oversatte undertekster i Google Meet

Du kan bruge oversatte undertekster til at oversætte talt engelsk til følgende sprog:
  • Fransk
  • Tysk
  • Portugisisk
  • Spansk

Funktionen "Oversatte undertekster" er i øjeblikket kun tilgængelig i følgende Workspace-udgaver:

• Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching and Learning Upgrade
  • Education Plus

Hvis dine Workspace-organisationer har tilmeldt sig betaversionen af Oversatte undertekster, kan du fortsætte med at teste flere sprog og sende feedback. Brug denne formular, hvis du vil fravælge denne mulighed.

Aktivér oversatte undertekster

Vigtigt! Oversatte undertekster er i øjeblikket tilgængelige til Google Meet-møder, der afholdes på engelsk. Hvis du vil bruge oversatte undertekster, skal "Undertekster" være indstillet til engelsk, og "oversatte undertekster" skal være indstillet til et af de oversatte sprog.
  1. Åbn Google Meet på din computer.
  2. Når du har et møde åbent, skal du klikke på Flere valgmuligheder Mere  og derefter Indstillinger Indstillinger og derefter Undertekster Undertekster.
  3. Aktivér "Undertekster", og indstil sproget til engelsk.
  4. Aktivér"Oversatte undertekster".
  5. Vælg et sprog:
    • Fransk
    • Tysk
    • Portugisisk
    • Spansk
Tip! Alle, der bruger Google Meet, kan bruge standardundertekster.