Utilitzar subtítols traduïts a Google Meet

Vols obtenir funcions avançades de Google Workspace per a la teva empresa?

Prova Google Workspace avui mateix

Important: pots utilitzar subtítols traduïts entre idiomes específics de partida i d'arribada.

Si necessites subtítols a les reunions, obtén informació sobre com pots utilitzar-los a Google Meet.

Important: tal com vam anunciar anteriorment, els subtítols traduïts de Google Meet estaran disponibles exclusivament per als clients de Gemini per a Google Workspace. Aquesta disposició entrarà en vigor el 22 de gener de 2025, quan els clients existents i els nous ja no tindran accés als subtítols traduïts a través de la subscripció a Google Workspace. Arribat aquest moment, els subtítols traduïts només estaran disponibles als complements de Gemini següents: Gemini Enterprise, AI Meetings and Messaging i Gemini Education Premium.

Continuarem invertint en els subtítols traduïts i millorant-los amb els idiomes addicionals i la detecció automàtica de l'idioma. A més dels subtítols traduïts, els complements de Gemini per a Workspace ofereixen altres funcions d'IA generativa, com ara qualitat millorada d'àudio i d'imatge a les reunions, Pren notes per mi (en versió alfa) i més. Obtén informació sobre els complements de Gemini per a Google Workspace.

Disponibilitat per a edicions de Google Workspace

Actualment, els subtítols traduïts només estan disponibles per a les edicions de Workspace següents
  • Business Standard
  • Business Plus
  • Enterprise Starter
  • Enterprise Standard
  • Enterprise Plus
  • Teaching & Learning Upgrade
  • Education Plus
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents o viceversa
  • Francès
  • Alemany
  • Portuguès
  • Espanyol
Pots utilitzar els subtítols traduïts per traduir de l'anglès als idiomes següents
  • Neerlandès (beta)
  • Indonesi (beta)
  • Japonès
  • Xinès simplificat, mandarí
  • Suec
  • Turc (beta)
  • Vietnamita (beta)

Disponibilitat per a edicions de Gemini i per a complements d'AI Meetings and Messaging

Alguns idiomes dels subtítols traduïts només estan disponibles per als usuaris de comptes de treball a través dels complements Gemini Enterprise, Gemini Education Premium i AI Meetings and Messaging.

Utilitzar Gemini a Meet per traduir subtítols en aquests idiomes
  • Afrikaans
  • Albanès
  • Amhàric
  • Àrab
  • Armeni
  • Azerbaidjanès
  • Basc
  • Bengalí
  • Búlgar
  • Birmà
  • Català
  • Xinès (simplificat)
  • Xinès mandarí (tradicional)
  • Txec
  • Neerlandès
  • Anglès
  • Estonià
  • Filipí
  • Finès
  • Francès
  • Gallec
  • Georgià
  • Alemany
  • Grec
  • Gujarati (Índia)
  • Hebreu
  • Hindi
  • Hongarès
  • Islandès
  • Indonesi
  • Italià
  • Japonès
  • Javanès
  • Kannada (Índia)
  • Kazakh
  • Khmer (Cambodja)
  • Coreà
  • Laosià
  • Letó
  • Lituà
  • Macedoni
  • Malai
  • Malaiàlam
  • Marathi
  • Mongol
  • Nepalès
  • Noruec
  • Persa (farsi)
  • Polonès
  • Portuguès
  • Romanès
  • Rus
  • Serbi
  • Singalès
  • Eslovac
  • Eslovè
  • Espanyol
  • Sondanès
  • Suahili
  • Suec
  • Tàmil
  • Telugu
  • Tai
  • Turc
  • Ucraïnès
  • Urdú
  • Uzbek
  • Vietnamita
  • Zulu

Activar els subtítols traduïts

1. A l'ordinador, ves a Google Meet.
  2. A la reunió, fes clic a Més opcions Més i, a continuació, Configuració Configuració i, a continuació, Subtítols .
  3. Selecciona Idioma de la reunió.
  4. Activa l'opció Subtítols traduïts .
  5. Selecciona l'idioma a què prefereixes que es faci la traducció.

Consell: si graves una reunió, selecciona Grava els subtítols perquè els subtítols s'insereixin al clip.