Tips og tricks

Se nedenstående tips for at komme godt i gang med Google Oversæt.

Download sprog, du kan bruge på farten

Du kan downloade sprog til din enhed. Dette giver dig mulighed for at oversætte uden internetforbindelse.

Hvis du vil undgå langsomme downloads og udgifter for ekstra dataforbrug, kan du downloade sprog, når du har forbindelse via Wi-Fi.

Se, hvordan du downloader sprog til brug offline.

Oversæt det, du finder med dit kamera

Du kan bruge kameraet på din telefon til at oversætte den tekst, du finder i verden omkring dig, ved hjælp af appen Oversæt. Du kan f.eks. oversætte skilte, menuer og håndskrevne noter.

Se, hvordan du oversætter billeder.

Oversæt en samtale

Med appen Oversæt kan du få oversat det, nogen siger på et andet sprog, i noget nær realtid. Du kan f.eks. få oversat en præsentation eller en forelæsning i undervisningen.

Se, hvordan du oversætter en tosproget samtale.

Gem foretrukne ord og udtryk

Du kan gemme din historik for Google Oversæt, så du kan finde betydningen af de ord eller udtryk, du ofte bruger, i din parlør.

Se, hvordan du gemmer oversættelser.

Tryk for at oversætte i andre apps

Du kan oversætte tekst uden at skifte mellem Google Oversæt og en anden app, du bruger.

Se, hvordan du oversætter tekst i andre apps.