Administrer oversettelsesloggen din

Du kan finne, slette og synkronisere Google Oversetter-loggen din. Hvis du logger på Min aktivitet og slår på Nett- og appaktivitet, får du disse mulighetene for administrering av Oversetter-loggen:

• Finn loggen fra alle enheter du er logget på.
  • Slett loggen.
  • Få ubegrenset plass i loggen.
  • Slå av loggen.
  • Synkroniser loggen med Google-kontoen din.

Viktig: Du må være logget på Google-kontoen din for å administrere oversettelsesloggen din.

Finn og slett oversettelsesloggen din

Du kan finne og fjerne oversettelsesloggen med Google Oversetter-appen eller en nettleser.

Viktig: Når du bruker Oversetter i mobilnettleseren din, for eksempel Chrome, deles ikke loggen med Oversetter-appen.

Finn tidligere oversettelser

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. For å se en oversettelse, trykk på et ord eller en frase.

Tips: Finn ut hvordan du lagrer oversettelser i Lagret, sånn at du kan finne dem igjen senere.

Slett tidligere resultater

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Finn ordet eller frasen nederst på skjermen.
  3. Sveip mot høyre eller venstre på ordet eller frasen.

Tøm loggen din

1. Åpne Oversetter-appen Oversetter-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Innstillinger Innstillinger nederst til høyre.
  3. Trykk på Tøm oversettelsesloggenog så Ok.