Feilsøk problemer med Verktøylinje for Internet Explorer

Velg problemet du opplever

• Jeg har problemer med å søke fra Google-verktøylinjen
  • Én av Verktøylinje-knappene fungerer ikke
  • Jeg vil endre innstillingene mine
  • Jeg får ikke brukt Google-verktøylinjen

Hva trenger du hjelp med?

• Jeg får en 404-feil (finner ikke siden) ved søk
  • Jeg får ikke søkt på grunn av en skriptfeil
  • Jeg ser merkelige forgrunnsvinduer, viderekoblinger eller verktøyrader

Start nettleseren på nytt ved å lukke alle vinduer du har åpnet. Så åpner du et nytt nettleservindu og prøver å søke fra Google-verktøylinjen på nytt.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Du kan ofte løse problemer ved å tømme bufferen i nettleseren og slette informasjonskapslene dine. Tøm bufferen først. Hvis det ikke hjelper, tar du for deg informasjonskapslene. Finn ut hvordan du tømmer bufferen i nettleseren og sletter informasjonskapslene dine.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Kontrollér om Internett-tilkoblingen fungerer som den skal. Bekreft at du kan åpne andre nettsteder, som for eksempel http://www.mozilla.org eller http://www.redhat.com

Kan du åpne disse nettstedene?

• Ja
  • Nei

Hvis du får åpnet disse nettstedene, skal du kunne søke fra Google-verktøylinjen uten problemer. Hvis problemene vedvarer, må du påse at du bruker den nyeste versjonen av Internet Explorer. Du kan oppdatere operativsystemet ditt ved å laste ned den nyeste versjonen av Internet Explorer fra hjelpeområdet for Windows. Prøv på nytt når du har oppdatert nettleseren.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Det er mulig at problemet skyldes Internett-tilkoblingen din. Kontakt nettleverandøren din for å få sjekket om tilkoblingen din fungerer.

Hvis du har fått bekreftet at Internett-tilkoblingen din fungerer slik den skal, og du fortsatt ikke får søkt med Verktøylinjen, må du starte datamaskinen på nytt. Når du har gjort dette, kan du prøve å søke fra Google-verktøylinjen på nytt.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Påse at du bruker den nyeste versjonen av Internet Explorer. Du kan oppdatere operativsystemet ditt ved å laste ned den nyeste versjonen av Internet Explorer fra nettstedet til Microsoft. Prøv på nytt når du har oppdatert nettleseren.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Instant-søkefunksjonen i Verktøylinjen kan være synderen dersom du opplever skriptfeil. Følg instruksjonene nedenfor for å deaktivere Instant.

1. Klikk på skiftenøkkelikonet Skiftenøkkel på Verktøylinjen.
  2. Generelt-fanen, under Søkefunksjoner, opphever du merkingen i ruten «Aktiver Instant for å gjøre søk og nettlesing raskere».
  3. Klikk på Lagre.
  4. Start nettleseren på nytt for at endringen skal tre i kraft.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Du kan prøve å angi Google som startside ved å følge instruksjonene nedenfor.

1. Klikk på skiftenøkkelikonet Skiftenøkkel på Verktøylinjen.
  2. Generelt-fanen, under Søkefunksjoner, merker du av i ruten «Bruk Google som startside».
  3. Klikk på Lagre.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei

Du kan prøve å angi søkedomenet ditt for Verktøylinje som www.google.com ved å følge instruksjonene nedenfor:

1. Klikk på skiftenøkkelikonet Skiftenøkkel på Verktøylinjen.
  2. Generelt-fanen, under Søkefunksjoner, velger du USA (.com) fra «Bruk Google-nettsted»-menyen.
  3. Klikk på Lagre.

Løste dette problemet ditt?

• Ja
  • Nei