Problemen met Toolbar oplossen in IE

Selecteer uw probleem

• Ik heb een probleem met zoeken in Google Toolbar
  • Een van mijn Toolbar-knoppen werkt niet
  • Ik wil mijn instellingen wijzigen
  • Ik kan Google Toolbar niet gebruiken

Waarvoor heeft u hulp nodig?

• Ik krijg een 404-fout wanneer ik een zoekopdracht uitvoer
  • Een scriptfout voorkomt dat ik kan zoeken
  • Ik zie vreemde pop-ups, omleidingen of werkbalken

Start uw browser opnieuw door al uw huidige browservensters te sluiten. Open een nieuw browservenster en probeer opnieuw te zoeken met Google Toolbar.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

U kunt problemen vaak oplossen door het cachegeheugen van uw browser te wissen en uw cookies te verwijderen. Probeer eerst het cachegeheugen te wissen, en als dat niet werkt de cookies. Meer informatie over het cachegeheugen van uw browser wissen en cookies verwijderen.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Controleer of uw internetverbinding correct werkt. Controleer of u andere websites kunt openen zoals http://www.mozilla.org of http://www.redhat.com.

Kunt u deze websites openen?

• Ja
  • Nee

Als u deze websites kunt openen, moet u ook kunnen zoeken met Google Toolbar. Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u controleren of u de nieuwste versie van Internet Explorer gebruikt. U kunt de nieuwste versie van Internet Explorer downloaden voor uw besturingssysteem op de ondersteuningssite van Windows. Nadat u de browser heeft bijgewerkt, moet u opnieuw proberen te zoeken.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Het probleem heeft mogelijk te maken met uw internetverbinding. Controleer bij uw internetprovider wat de status van uw verbinding is.

Als u Toolbar nog steeds niet kunt gebruiken nadat u uw internetverbinding heeft gecontroleerd, moet u uw computer opnieuw opstarten. Probeer opnieuw te zoeken met Google Toolbar nadat u de computer opnieuw heeft opgestart.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Controleer of u de nieuwste versie van Internet Explorer gebruikt. U kunt de nieuwste versie van Internet Explorer voor uw besturingssysteem downloaden op de website van Windows. Nadat u de browser heeft bijgewerkt, moet u opnieuw proberen te zoeken.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

De zoekfunctie van Toolbar Instant kan scriptfouten veroorzaken. Volg de onderstaande instructies om Instant uit te schakelen.

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Verwijder op het tabblad Algemeen bij Zoekfuncties het vinkje uit het selectievakje 'Instant inschakelen voor sneller zoeken en surfen'.
  3. Klik op Opslaan.
  4. Start uw browser opnieuw om deze wijziging door te voeren.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Probeer Google in te stellen als uw startpagina door de onderstaande instructies te volgen.

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Algemeen onder Zoekfuncties het selectievakje 'Google gebruiken als mijn startpagina' aan.
  3. Klik op Opslaan.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Probeer uw zoekdomein voor Toolbar in te stellen op www.google.com door de onderstaande instructies uit te voeren:

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Selecteer op het tabblad Algemeen onder Zoekfuncties de optie google.com in het menu 'Gebruik deze Google-site'.
  3. Klik op Opslaan.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Waarvoor heeft u hulp nodig?

• Ik heb problemen met de functie Vertalen
  • Mijn pop-ups worden niet geblokkeerd
  • Een van mijn Toolbar-knoppen is verdwenen

Is de meest recente versie van Adobe Flash Player op uw computer geïnstalleerd?

• Ja
  • Nee

Installeer de meest recente versie van Adobe Flash Player om te zien of het vertaalprobleem zich blijft voordoen. Informatie over het installeren van de meest recente versie van Flash Player.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Slaat u uw Toolbar-instellingen op in uw Google-account met de synchronisatiefunctie?

• Ja
  • Nee

Waarvoor heeft u hulp nodig?

• Ik wil mijn Toolbar-instellingen wijzigen
  • Afdrukken, Opslaan, Bestand, enzovoort worden niet weergegeven
  • Ik kan niet inzoomen op een webpagina
  • Mijn 'Favorieten' ontbreken
  • Ik wil Google instellen als mijn startpagina
  • Ik wil mijn zoekgeschiedenis verwijderen

Waarvoor heeft u hulp nodig?

• Mijn Toolbar is verdwenen
  • Mijn Toolbar werkt helemaal niet
  • Er wordt een foutbericht weergegeven wanneer ik Toolbar probeer te installeren
  • Een site ziet er vreemd uit of iets op de site werkt niet correct
  • Ik wil Toolbar verwijderen

Als u Toolbar al heeft geïnstalleerd maar deze wordt niet weergegeven, moet u add-ons als volgt inschakelen.

1. Klik in Internet Explorer op het menu Extra of druk op Alt-T op het toetsenbord.
  2. Selecteer Invoegtoepassingen beheren.
  3. Als 'Google Toolbar', 'Google Toolbar Helper' of 'Google Toolbar Notifier BHO' zijn uitgeschakeld, selecteert u elke add-on en klikt u op Inschakelen.
  4. Klik op Sluiten.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Probeer Toolbar in te schakelen via het menu 'Beeld' van de browser door de onderstaande instructies te volgen.

1. Klik in Internet Explorer op het menu Beeld of druk op Alt-V op het toetsenbord.
  2. Selecteer Werkbalken.
  3. Als er geen vinkje staat naast Google Toolbar, vinkt u Google Toolbar aan.

Is hiermee uw probleem opgelost?

• Ja
  • Nee

Probeert u uw versie van Toolbar bij te werken?

• Ja
  • Nee