Endre språkinnstillinger

Søk på et annet språk

Du kan velge å søke i landsspesifikke versjoner av Google fra søkefeltet på verktøylinjen:

1. Klikk på skiftenøkkelikonet Skiftenøkkel på verktøylinjen.
  2. Velg et landsdomene i rullegardinmenyen «Bruk Google-nettsted» i fanen Generelt.
  3. Klikk på Lagre.

Bruk lokaliserte versjoner av verktøylinjen

Verktøylinje er tilgjengelig på hele 40 språk. Følg denne fremgangsmåten hvis du vil bruke en annen språkversjon:

1. Klikk på skiftenøkkelikonet Skiftenøkkel på verktøylinjen.
  2. Velg et språk i rullegardinmenyen Verktøylinjespråk på fanen Generelt.
  3. Klikk på Lagre.