Endre språkinnstillinger for verktøyraden

I Google-verktøyraden for Internet Explorer kan du søke på et annet språk eller endre språket for teksten som vises i verktøyraden.

Søk på et annet språk

Du kan velge å søke i landsspesifikke versjoner av Google fra verktøyradens søkeboks. For eksempel kan du velge Google.es for Spania.

1. På høyre side av verktøyraden klikker du på skiftenøkkelen
  2. I «Søkefunksjoner» velger du et landsdomene fra «Bruk Google-nettsted»-rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Lagre.

Endre språk for verktøyraden

Hvis du vil endre språket for teksten som vises i verktøyraden, følger du disse trinnene.

1. På høyre side av verktøyraden klikker du på skiftenøkkelen
  2. I «Språkinnstilling»-delen på toppen velger du et språk fra «Språk for verktøyraden»-rullegardinmenyen.
  3. Klikk på Lagre.