Skift sprogindstillinger i Toolbar

I Google Toolbar til Internet Explorer kan du søge på et andet sprog eller ændre sproget for den tekst, der vises i Toolbar.

Søg på et andet sprog

Du kan vælge at søge efter landespecifikke versioner af Google i søgefeltet i Toolbar. Eksempel: Vælg Google.es for Spanien.

1. Klik på skruenøglen på højre side af Toolbar.
  2. I sektionen "Søgefunktioner" skal du vælge et landedomæne i rullemenuen "Brug Google-websitet".
  3. Klik på Gem.

Skift sprog i Toolbar

Sådan ændrer du sproget for den tekst, der vises i Toolbar:

1. Klik på skruenøglen på højre side af Toolbar.
  2. I sektionen "Sprogindstillinger" øverst skal du vælge et sprog i rullemenuen "Toolbar-sprog".
  3. Klik på Gem.