Woorden markeren en zoeken op websites

U kunt de knoppen Markeren en Woorden zoeken gebruiken om binnen een webpagina op bepaalde woorden of woordgroepen te zoeken die u in het zoekvak van Toolbar heeft getypt.

• Klik op de knop Markeren om alle overeenkomsten op de pagina te markeren.
  • Elk woord dat u in het zoekvak typt, wordt als een knop Woorden zoeken op de Toolbar weergegeven. Als u wilt weten waar een van deze woorden op de pagina wordt weergegeven, klikt u op de bijbehorende knop Woorden zoeken. Klik nogmaals op de knop om naar de volgende instantie van het woord te gaan.

Volg de onderstaande stappen om deze functies in of uit te schakelen:

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Extra het selectievakje 'Markeren' aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op de knop Opslaan.