Konfigurer Google-verktøylinjen

Du kan selv styre innstillingene for Google-verktøylinjen, for eksempel ved å endre språket, slå av sporing av søkeloggen og velge om posisjonen din skal deles eller ikke.

Velg språk

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  3. Gå til Generelt og deretter «Språkinnstilling».
  4. Velg språk.
  5. Klikk på Lagre.

Slå av instillingene for søkeloggen

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  3. Fjern avmerkingen for «Lagre søkelogg på datamaskinen» under «Søkefunksjoner».
  4. Klikk på Lagre.

Spor og del posisjonen din

Du kan spore posisjonen din for å få lokale søkeresultater, for eksempel anmeldelser av spisesteder i nærheten.

1. Åpne Internet Explorer.
  2. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  3. Klikk på Verktøy.
  4. Merk av for Min posisjon.
  5. Klikk på Lagre.