Google Apper
Hovedmeny

Tilpass verktøylinjen

Du kan tilpasse verktøylinjen og gjøre den enda mer nyttig.

Endre språk for verktøylinjen

Du kan søke på et annet språk eller endre språket i teksten på verktøylinjen.

Søk på et annet språk

Du kan velge å søke i landsspesifikke versjoner av Google. For eksempel kan du velge Google.es for Spania.

1. Klikk på Innstillinger  på verktøylinjen.
  2. Klikk på «Bruk Google-nettsted» i rullegardinmenyen.
  3. Velg et landsdomene i Søkefunksjoner.
  4. Klikk på Lagre.
Endre språket for verktøylinjen

For å endre språket i teksten som vises på verktøylinjen, følg denne fremgangsmåten:

1. Klikk på Innstillinger  på verktøylinjen.
  2. Klikk på «Verktøylinjespråk»-rullegardinmenyen.
  3. Velg et språk under «Språkinnstilling».
  4. Klikk på Lagre.

Se innstillingene for verktøylinjen hvor som helst

Du kan lagre innstillingene dine for verktøylinjen i Google-kontoen din, sånn at du kan se dem på en hvilken som helst datamaskin.

1. Klikk på Logg på til høyre for verktøylinjen.
  2. Logg på Google-kontoen din.
  3. Klikk på navnet eller profil-ikonet ditt på verktøylinjen.
  4. Velg Få tilgang til innstillingene for verktøylinjen fra hvor som helst.
  5. Klikk på Ja.

Hvis du vil slå denne funksjonen av, følger du fremgangsmåten ovenfor og velger alternativet Bruk innstillingene for verktøylinjen kun på denne datamaskinen.

Finn ut hvordan du oppretter en Google-konto.

Tøm søkeloggen for verktøylinjen

Du kan når som helst tømme søkeloggen for Google-verktøylinjen. Du kan også slå av søkeloggen for verktøylinjen hvis du vil forhindre at fremtidige søk blir lagret i verktøylinjen.

1. Gå til søkefeltet på verktøylinjen.
  2. Klikk på pilen for rullegardinmenyen og velg Slett logg.
Jeg ser ikke «Slett logg» på verktøylinjen

Hvis du ikke ser Slett logg-linken nederst i rullegardinmenyen, kan du prøve å skrive en bokstav i søkefeltet.

Hvis du fremdeles ikke ser Slett logg, kan det hende at du ikke har noen oppføringer å fjerne, eller at du tidligere har slått av søkeloggen for verktøylinjen.

Slå av søkeloggen for verktøylinjen

1. Klikk på Innstillinger  på verktøylinjen.
  2. Fjern merket for Lagre søkelogg på datamaskinen under Søkefunksjoner.
  3. Klikk på Lagre.

Hvis du sletter søkeloggen for verktøylinjen, fjernes bare de søkene du har gjort i verktøylinjen. Du kan også slette søke- og surfeloggen fra andre steder enn Google-verktøylinjen:

Slett søkene dine mens du er logget på Google-kontoen.

Slett nettleserloggen din i Google Chrome.

Slett nettleserdata for Google Chrome.

Besøk favorittsidene dine raskt

Du kan besøke favorittsidene dine raskt ved å legge til egendefinerte knapper. Legg til eller fjern egendefinerte knapper på følgende måte:

1. Klikk på Innstillinger  på verktøylinjen.
  2. Klikk på Egendefinerte knapper.
  3. Merk av ved knappen du vil legge til.
  4. Klikk på Lagre.

Legg til flere egendefinerte knapper

For å legge til flere knapper, gå til knappegalleriet for verktøylinjen.

1. Klikk på Knappegalleri >>  på verktøylinjen.
  2. Klikk på Åpne fullstendig galleri.
  3. Finn knappen du vil legge til, i galleriet.
  4. Klikk på Legg til i verktøylinjen under knappens beskrivelse,
  5. Klikk på Legg til i dialogboksen som vises.

Hvis du vil lage en egendefinert knapp, kan du bruke startveiledningen for Google Toolbar API.

Sortér egendefinerte knapper

Du kan endre rekkefølgen på egendefinerte knapper på følgende måte:

1. Klikk på Innstillinger  på verktøylinjen.
  2. Klikk på Egendefinerte knapper.
  3. For å endre rekkefølgen i listen, dra og slipp knappene. Du kan også klikke på Rediger ved siden av en knapp og deretter klikke på pil-ikonene for å flytte knappen.
  4. Klikk på Lagre.