Google Toolbar aanpassen

U kunt uw Toolbar aanpassen en nog nuttiger maken.

De taal van uw Toolbar wijzigen

U kunt in een andere taal zoeken of de taal van de tekst op uw Toolbar wijzigen.

In een andere taal zoeken

U kunt in landspecifieke versies van Google zoeken. Selecteer bijvoorbeeld 'Google.es' voor Spanje.

1. Klik in uw Toolbar op Instellingen Instellingen.
  2. Klik op het dropdown-menu 'Google-site gebruiken'.
  3. Selecteer een landdomein in het gedeelte Zoekfuncties.
  4. Klik op Opslaan.
De taal van uw Toolbar wijzigen

U kunt de taal van de tekst die in de Toolbar wordt weergegeven als volgt wijzigen:

1. Klik in uw Toolbar op Instellingen Instellingen.
  2. Klik op het dropdown-menu 'Taal van Toolbar'.
  3. Selecteer een taal in het gedeelte Taalinstelling.
  4. Klik op Opslaan.

Uw Toolbar-instellingen overal bekijken

U kunt uw Toolbar-instellingen opslaan in uw Google-account, zodat u ze op elke gewenste computer kunt bekijken.

1. Klik aan de rechterkant van de Toolbar op Inloggen.
  2. Log in op uw Google-account.
  3. in Google Toolbar op uw naam of profielpictogram.
  4. Selecteer Overal toegang tot uw Toolbar-instellingen.
  5. Klik op Ja.

Als u deze functie wilt uitschakelen, selecteert u Toolbar-instellingen beperken tot deze computer.

Meer informatie over het maken van een Google-account.

De zoekgeschiedenis van Google Toolbar wissen

U kunt op elk gewenst moment de zoekgeschiedenis van uw Google Toolbar wissen. U kunt de zoekgeschiedenis van Toolbar ook uitschakelen om te voorkomen dat toekomstige zoekopdrachten in Toolbar worden opgeslagen.

1. Ga naar het zoekvak van de Toolbar.
  2. Klik op de dropdown-pijl en selecteer Geschiedenis wissen.
'Geschiedenis wissen' wordt niet weergegeven in Toolbar

Als de link 'Geschiedenis wissen' niet onder aan het dropdown-menu wordt weergegeven, typt u een letter in het zoekvak.

Als 'Geschiedenis wissen' nog steeds niet wordt weergegeven, heeft u mogelijk geen geschiedenis die kan worden gewist of heeft u de geschiedenis voor Toolbar eerder uitgeschakeld.

De zoekgeschiedenis van Google Toolbar uitschakelen

1. Klik in uw Toolbar op Instellingen Instellingen.
  2. Verwijder in het gedeelte Zoekfuncties het vinkje uit het selectievakje Zoekgeschiedenis opslaan op mijn computer.
  3. Klik op Opslaan.

Als u uw zoekgeschiedenis in Toolbar wist, worden alleen de zoekopdrachten die u in Google Toolbar heeft uitgevoerd, gewist. U kunt als volgt de zoek- en browsergeschiedenis buiten Google Toolbar wissen:

Uw zoekopdrachten verwijderen terwijl u bent ingelogd op uw Google-account.

Uw browsergeschiedenis verwijderen in Google Chrome.

Uw browsergegevens voor Google Chrome verwijderen.