De zoekgeschiedenis van Google Toolbar wissen

Als u de zoekgeschiedenis van Google Toolbar wilt wissen, klikt u op de pijl-omlaag van het Toolbar-zoekvak en selecteert u Geschiedenis wissen.

Tip: als u Geschiedenis wissen niet onder aan de vervolgkeuzelijst ziet, typt u één letter in het zoekvak om de link Geschiedenis wissen weer te geven.

Als u de zoekgeschiedenis van Toolbar liever niet wilt opslaan, volgt u deze stappen:

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Verwijder op het tabblad Algemeen het vinkje uit het selectievakje, 'Zoekgeschiedenis op mijn computer opslaan' onder het gedeelte 'Zoekfuncties'.
  3. Klik op Opslaan.

Tip: meer informatie over het wissen van uw cachegeheugen en cookies .