De zoekgeschiedenis van Google Toolbar wissen

U kunt op elk gewenst moment de zoekgeschiedenis van uw Google Toolbar wissen. U kunt de zoekgeschiedenis van Toolbar ook uitschakelen om te voorkomen dat toekomstige zoekopdrachten worden opgeslagen in Toolbar.

De zoekgeschiedenis van Google Toolbar wissen

1. Ga naar het zoekvak van de Toolbar.
  2. Klik op de dropdown-pijl en selecteer Geschiedenis wissen.

Geschiedenis wissen wordt niet weergegeven

Als de link Geschiedenis wissen niet onder in het dropdown-menu wordt weergegeven, typt u één letter in het zoekvak. Als Geschiedenis wissen nog steeds niet wordt weergegeven, heeft u mogelijk geen geschiedenis die kan worden gewist of heeft u de geschiedenis voor Toolbar al uitgeschakeld.

Zoekgeschiedenis van Google Toolbar wissen

1. Klik op het moersleutelpictogram aan de rechterkant van de Toolbar.
  2. Verwijder in het gedeelte 'Zoekfuncties' het vinkje in het selectievakje 'Zoekgeschiedenis opslaan op mijn computer'.
  3. Klik op Opslaan.

Uw toekomstige zoekopdrachten worden nu niet meer door Toolbar opgeslagen.

De geschiedenis op andere plaatsen wissen

Mogelijk wilt u de zoek- en browsergeschiedenis ook op andere plaatsen dan Google Toolbar wissen. Hier volgen enkele voorbeelden:

• De hele zoekgeschiedenis van Google: meer informatie over het <verwijderen van de volledige zoekgeschiedenis van Google voor uw Google-account.
  • Zoekgeschiedenis in de browser: uw zoekgeschiedenis wordt mogelijk opgeslagen in browsers als Internet Explorer of Firefox. Raadpleeg de Help van uw browser voor meer informatie over het verwijderen van deze informatie. Als u Google Chrome gebruikt, vindt u in het Helpcentrum van Chrome meer informatie over het <verwijderen van uw zoekgeschiedenis.
  • Wachtwoorden en gebruikersnamen: in de meeste browsers, bijvoorbeeld Internet Explorer of Firefox, kunt u al uw browsergegevens wissen, inclusief instellingen als opgeslagen wachtwoorden. Raadpleeg de Help van uw browser voor instructies. Als u Google Chrome gebruikt, vindt u in het Helpcentrum van Chrome meer informatie over het <wissen van browsegegevens.