Työkalupalkin muokkaaminen

Voit muokata Työkalupalkkia ja käyttää sitä entistä tehokkaammin.

Työkalupalkin kielen vaihtaminen

Voit vaihtaa hakukieltä tai Työkalupalkissa näkyvän tekstin kieltä.

Hakukielen vaihtaminen

Voit käyttää haussa maakohtaista Google-sivustoa. Esimerkiksi Google.es käyttää Espanjan hakukonetta.

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset Asetukset.
  2. Klikkaa avattavaa valikkoa kohdassa Käytä Google-sivustoa.
  3. Valitse Hakutoiminnot-kohdassa haluamasi maa.
  4. Valitse Tallenna.
Työkalupalkin kielen vaihtaminen

Näin voit vaihtaa Työkalupalkissa näkyvän tekstin kieltä:

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset Asetukset.
  2. Klikkaa avattavaa valikkoa kohdassa Työkalupalkin kieli.
  3. Valitse Kieliasetus-kohdassa haluamasi kieli.
  4. Valitse Tallenna.

Tarkastele Työkalupalkin asetuksia missä tahansa

Voit tallentaa Työkalupalkin asetukset Google-tiliisi ja tarkastella niitä millä tahansa tietokoneella.

1. Valitse Työkalupalkin oikeassa reunassa Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
  3. Klikkaa Työkalupalkissa nimeäsi tai profiilikuvaasi.
  4. Valitse Käytä työkalupalkin asetuksia kaikkialla.
  5. Valitse Kyllä.

Jos haluat poistaa ominaisuuden käytöstä, noudata yllä olevia ohjeita ja valitse Tallenna työkalupalkin asetukset vain tähän tietokoneeseen.

Katso, miten voit luoda Google-tilin.

Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen

Voit tyhjentää Google-työkalupalkin hakuhistorian milloin tahansa. Voit myös poistaa Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä, jolloin tulevia hakuja ei tallenneta Työkalupalkkiin.

1. Siirry Työkalupalkin hakukenttään.
  2. Klikkaa avattavan valikon nuolta ja valitse Tyhjennä historia.
Tyhjennä historia -linkkiä ei näy

Jos et näe Tyhjennä historia -linkkiä avattavan valikon alaosassa, kirjoita hakukenttään jokin kirjain.

Jos Tyhjennä historia -linkkiä ei vieläkään näy, hakuhistoriaa ei välttämättä ole tai olet poistanut Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä.

Työkalupalkin hakuhistorian poistaminen käytöstä

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset Asetukset.
  2. Poista Hakutoiminnot-osiossa valinta kohdasta Tallenna hakuhistoria omaan tietokoneeseen.
  3. Valitse Tallenna.

Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen poistaa vain Työkalupalkin kautta tehdyt haut. Näin voit poistaa Työkalupalkin ulkopuolisen haku- ja selaushistorian:

Hakujen poistaminen Google-tilille kirjautuneena

Selaushistorian poistaminen Google Chromessa

Selaintietojen poistaminen Google Chromessa