Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen

Voit tyhjentää Google-työkalupalkin hakuhistorian milloin tahansa. Voit myös poistaa Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä, jolloin tulevia hakuja ei tallenneta Työkalupalkkiin.

Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen

1. Siirry Työkalupalkin hakukenttään.
  2. Klikkaa avattavan valikon nuolta ja valitse Tyhjennä historia.

Tyhjennä historia -vaihtoehtoa ei näy

Jos Tyhjennä historia -linkkiä ei näy avattavan valikon alareunassa, kokeile kirjoittaa hakukenttään yksi kirjain. Jos Tyhjennä historia -vaihtoehtoa ei näy vieläkään, historiaa ei välttämättä ole tai olet poistanut Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä.

Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä poistaminen

1. Klikkaa jakoavainkuvaketta työkalupalkin oikeassa reunassa.
  2. Poista valinta Hakutoiminnot-osion Tallenna hakuhistoria omaan tietokoneeseen -kohdasta.
  3. Valitse Tallenna.

Työkalupalkki ei enää tallenna tulevia hakujasi.

Hakuhistorian tyhjentäminen muista paikoista

Voit tyhjentää hakuhistorian myös muista paikoista kuin Google-työkalupalkista. Tässä muutamia esimerkkejä:

• Koko Googlen hakuhistoria: katso, miten voit poistaa koko Google-tiliisi yhdistetyn Googlen hakuhistorian.
  • Selaimen hakuhistoria: Hakusi voivat tallentua myös selaimeesi, kuten Internet Exploreriin tai Firefoxiin. Katso ohjeet näiden tietojen poistamiseen selaimesi ohjekeskuksesta. Jos käytät Google Chromea, katso Chromen ohjekeskuksesta, miten voit poistaa selaushistoriasi.
  • Salasanat ja käyttäjänimet: Monissa selaimissa, kuten Internet Explorerissa tai Firefoxissa, on mahdollista poistaa kaikki selaintiedot, kuten tallennetut salasanat. Katso ohjeet selaimen ohjekeskuksesta. Jos käytät Google Chromea, katso Chromen ohjekeskuksesta, miten voit poistaa selaustiedot.