Työkalupalkin muokkaaminen

Voit muokata Työkalupalkkia ja käyttää sitä entistä tehokkaammin.

Työkalupalkin kielen vaihtaminen

Voit vaihtaa hakukieltä tai Työkalupalkissa näkyvän tekstin kieltä.

Hakukielen vaihtaminen

Voit käyttää haussa maakohtaista Google-sivustoa. Esimerkiksi Google.es käyttää Espanjan hakukonetta.

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset .
  2. Klikkaa avattavaa valikkoa kohdassa Käytä Google-sivustoa.
  3. Valitse Hakutoiminnot-kohdassa haluamasi maa.
  4. Valitse Tallenna.
Työkalupalkin kielen vaihtaminen

Näin voit vaihtaa Työkalupalkissa näkyvän tekstin kieltä:

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset .
  2. Klikkaa avattavaa valikkoa kohdassa Työkalupalkin kieli.
  3. Valitse Kieliasetus-kohdassa haluamasi kieli.
  4. Valitse Tallenna.

Tarkastele Työkalupalkin asetuksia missä tahansa

Voit tallentaa Työkalupalkin asetukset Google-tiliisi ja tarkastella niitä millä tahansa tietokoneella.

1. Valitse Työkalupalkin oikeassa reunassa Kirjaudu sisään.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
  3. Klikkaa Työkalupalkissa nimeäsi tai profiilikuvaasi.
  4. Valitse Käytä työkalupalkin asetuksia kaikkialla.
  5. Valitse Kyllä.

Jos haluat poistaa ominaisuuden käytöstä, noudata yllä olevia ohjeita ja valitse Tallenna työkalupalkin asetukset vain tähän tietokoneeseen.

Katso, miten voit luoda Google-tilin.

Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen

Voit tyhjentää Google-työkalupalkin hakuhistorian milloin tahansa. Voit myös poistaa Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä, jolloin tulevia hakuja ei tallenneta Työkalupalkkiin.

1. Siirry Työkalupalkin hakukenttään.
  2. Klikkaa avattavan valikon nuolta ja valitse Tyhjennä historia.
Tyhjennä historia -linkkiä ei näy

Jos et näe Tyhjennä historia -linkkiä avattavan valikon alaosassa, kirjoita hakukenttään jokin kirjain.

Jos Tyhjennä historia -linkkiä ei vieläkään näy, hakuhistoriaa ei välttämättä ole tai olet poistanut Työkalupalkin hakuhistorian käytöstä.

Työkalupalkin hakuhistorian poistaminen käytöstä

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset .
  2. Poista Hakutoiminnot-osiossa valinta kohdasta Tallenna hakuhistoria omaan tietokoneeseen.
  3. Valitse Tallenna.

Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen poistaa vain Työkalupalkin kautta tehdyt haut. Näin voit poistaa Työkalupalkin ulkopuolisen haku- ja selaushistorian:

Hakujen poistaminen Google-tilille kirjautuneena

Selaushistorian poistaminen Google Chromessa

Selaintietojen poistaminen Google Chromessa

Usein käyttämiesi verkkosivujen avaaminen nopeasti

Voit lisätä omia painikkeita, joilla voit avata usein käyttämiäsi verkkosivuja nopeasti. Näin voit lisätä tai poistaa omia painikkeita:

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset .
  2. Klikkaa Omat painikkeet.
  3. Valitse lisättävä painike.
  4. Valitse Tallenna.

Lisää muita omia painikkeita

Voit lisätä uusia painikkeita Työkalupalkin painikekokoelmasta.

1. Valitse Työkalupalkissa Painikekokoelma .
  2. Valitse Avaa koko galleria.
  3. Etsi kokoelmasta painike, jonka haluat lisätä.
  4. Klikkaa painikkeen kuvauksen alapuolella Lisää työkalupalkkiin.
  5. Valitse avautuvassa valikossa Lisää.

Jos haluat luoda oman painikkeen, tutustu Google-työkalupalkin sovellusliittymän aloitusoppaaseen.

Omien painikkeiden järjesteleminen

Näin voit vaihtaa omien painikkeidesi järjestystä:

1. Klikkaa Työkalupalkissa Asetukset .
  2. Klikkaa Omat painikkeet.
  3. Vedä painikkeet haluamaasi järjestykseen luettelossa. Voit myös klikata painikkeen kohdalla Muokkaa-linkkiä ja siirtää painiketta näkyviin tulevilla nuolikuvakkeilla.
  4. Valitse Tallenna.