Työkalupalkin hakuhistorian tyhjentäminen

Tyhjennä Google-työkalupalkin hakuhistoria klikkaamalla työkalupalkin hakukentän avattavan valikon nuolta ja valitsemalla sitten Tyhjennä historia.

Vinkki: jos et näe Tyhjennä historia -kohtaa avattavan valikon alaosassa, kirjoita yksi kirjain hakukenttään, jolloin näet Tyhjennä historia -linkin.

Toimi seuraavasti, jos et halua tallentaa työkalupalkin hakuhistoriaa:

1. Klikkaa Työkalupalkin jakoavainkuvaketta jakoavain.
  2. Poista Yleinen-välilehden Hakutoiminnot-osiossa valinta ruudusta Tallenna hakuhistoria omaan tietokoneeseen.
  3. Valitse Tallenna.

Vinkki: katso, miten välimuisti ja evästeet tyhjennetään .