Tilpas Toolbar

Du kan tilpasse Toolbar og gøre den endnu mere nyttig.

Skift sprog i Toolbar

Du kan søge på et andet sprog eller ændre sproget på teksten i Toolbar.

Søg på et andet sprog

Du kan vælge at søge efter landespecifikke versioner af Google. Eksempel: Vælg Google.es for Spanien.

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger Indstillinger.
  2. Klik på rullemenuen "Brug Google-websitet".
  3. Vælg et landedomæne i "Søgefunktioner".
  4. Klik på Gem.
Skift sprog i Toolbar

Sådan ændrer du sproget for den tekst, der vises i Toolbar:

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger Indstillinger.
  2. Klik på rullemenuen "Toolbar-sprog".
  3. Vælg et sprog i "Sprogindstillinger”.
  4. Klik på Gem.

Se dine Toolbar-indstillinger, uanset hvor du befinder dig

Du kan gemme dine Toolbar-indstillinger på din Google-konto, så du kan se dem på enhver computer.

1. Klik på Log ind i højre side af Toolbar.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Klik på dit navn eller dit profilikon i Toolbar.
  4. Vælg Få adgang til dine Toolbar-indstillinger, uanset hvor du befinder dig.
  5. Klik på Ja.

Hvis du vil slå funktionen fra, skal du følge ovenstående trin og vælge Begræns Toolbar-indstillinger til denne computer.

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter en Google-konto.

Ryd din søgehistorik i Google Toolbar

Du kan til enhver tid rydde din søgehistorik i Google Toolbar. Du kan også slå søgehistorik i Toolbar fra for at forhindre, at søgninger fremover gemmes i Toolbar.

1. Gå til søgefeltet i Toolbar.
  2. Klik på rullepilen, og vælg Ryd historik.
Jeg kan ikke se Ryd historik i Toolbar

Hvis du ikke kan se linket Ryd historik nederst i rullemenuen, kan du prøve at indtaste et bogstav i søgefeltet.

Hvis du stadig ikke kan se Ryd historik, er der muligvis ikke nogen historik at rydde, eller også har du tidligere slået søgehistorik i Toolbar fra.

Slå søgehistorik i Toolbar fra

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger Indstillinger.
  2. Under "Søgefunktioner" skal du fjerne markeringen af Gem søgehistorik på min computer.
  3. Klik på Gem.

Hvis du rydder din søgehistorik i Toolbar, er det kun de søgninger, du har foretaget i Toolbar, der ryddes. Sådan sletter du din søge- og browserhistorik uden for Toolbar:

Slet dine søgninger, mens du er logget ind på din Google-konto.

Slet din browserhistorik i Google Chrome.

Slet browserdata for Google Chrome.