Avinstaller Google-verktøylinjen

Slik avinstallerer du Google-verktøylinjen:

1. Klikk på pil ned på verktøylinjen ved siden av Innstillinger Innstillinger
  2. Velg Avinstaller.
  3. Klikk på OK.

Avinstaller verktøylinjen ved hjelp av kontrollpanelet i Windows:

1. Klikk på Start-menyen i Windows.
  2. Velg Kontrollpanel.
  3. Dobbeltklikk på Programmer og funksjoner > Google-verktøylinjen for IE.
  4. Klikk på Avinstaller.

Merk: Du må kanskje kontakte administratoren din for å få avinstallere verktøylinjen på en jobb- eller skoledatamaskin.

Hvis du har problemer med å avinstallere Google-verktøylinjen, kan du installere den nyeste versjonen før du prøver igjen.