Avinstaller Google-verktøylinjen

Slik avinstallerer du fra verktøylinjen

1. Klikk på pil ned ved siden av skiftenøkkelikonet Skiftenøkkel på verktøylinjen.
  2. Velg Avinstaller fra rullegardinmenyen.
  3. Klikk på OK.

Slik avinstallerer du ved bruk av funksjonen Legg til eller fjern programmer i kontrollpanelet

1. Klikk på menyknappen Start i Windows.
  2. Velg Kontrollpanel.
  3. Dobbeltklikk på Programmer og funksjoner.
  4. Dobbeltklikk på Google-verktøylinjen for IE.

Det er mulig at Windows Brukerkontokontroll vises, og at du må gi tillatelse til å avinstallere. Hvis du ikke har administratorrettigheter på datamaskinen, må du kontakte systemadministratoren din for å fullføre avinstallasjonen.

Har du problemer med å avinstallere? Se feilsøkingstipsene våre.