Avinstaller Google-verktøylinjen

Sånn avinstallerer du verktøylinjen:

1. På høyre side av verktøylinjen klikker du på nedoverpilen ved siden av skiftenøkkelikonet.
  2. Velg Avinstaller fra rullegardinmenyen.
  3. Klikk på OK.

Hvis instruksjonene ovenfor ikke fungerer, kan du også avinstallere verktøylinjen ved å bruke Legg til eller fjern programmer i kontrollpanelet:

1. Klikk på Start-menyen i Windows.
  2. Velg Kontrollpanel.
  3. Dobbeltklikk på Programmer og funksjoner.
  4. Dobbeltklikk på Google-verktøylinjen for Internet Explorer.
  5. Klikk på Avinstaller.

Merk: Windows Brukerkontokontroll dukker kanskje opp og ber deg om tillatelse til avinstallering. Hvis det skjer, og hvis du ikke har administratorrettigheter (på jobb, for eksempel), må du kanskje kontakte personen eller avdelingen som administrerer datamaskiner og teknologi.

Hvis verktøylinjen ikke kan avinstalleres

Hvis du har problemer med å avinstallere Google-verktøylinjen, må du kanskje først installere den nyeste versjonen. Det er fordi oppdatering til den nyeste versjonen gjør at eventuelt manglende filer i verktøylinje-installasjonen din erstattes med nye filer, og dette kan løse problemet ditt med avinstallering.